Seedorf blijft een Witte Leeuw

Cain Seedorf is een profcontract met Telstar overeengekomen. De speler heeft deze week in het BUKO Stadion zijn handtekening gezet onder een verbintenis tot medio 2024, met een optie voor een tweede seizoen.
 
Seedorf (23) was het afgelopen seizoen als amateur verbonden aan Telstar. Hij kwam in zijn eerste jaar in de IJmond tot een totaal van 24 optredens in de Keuken Kampioen Divisie, waarbij hij zevenmaal aan de aftrap verscheen.
 
Cain debuteerde op 4 april 2021 voor ADO Den Haag in de Eredivisie, als basisspeler in een thuisduel met FC Utrecht. Na de degradatie van de Hofstadclub kwam De Almeerder in het seizoen 2021/22 vervolgens tot 20 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie voor de groengelen.
 
"Cain heeft in zichzelf geïnvesteerd door afgelopen zomer op amateurbasis naar Telstar te komen.”, aldus Technisch Manager Peter Hofstede. “Ik ben blij dat we hem nu een contract kunnen bieden en dat hij bij de start van de voorbereiding onderdeel uitmaakt van de nieuwe groep.”
 
Deze week tekende ook Quinten van den Heerik een profcontract bij Telstar. De aanvaller kwam net als Cain Seedorf vorig jaar op amateurbasis over naar de Witte Leeuwen.

 

Naar boven