Verkoop gestart:koop jouw kaarten nu!
Meetings & events
Meetings & events
Verkoop gestart: koop jouw kaarten nu!
Verkoop gestart: koop jouw kaarten nu!

WOENSDAG 11 SEPTEMBER | 11:00

Ovenbouw en Telstar verlengen 'Witte Leeuwen' Partnership met drie jaar

Telstar is verheugd om aan te kondigen dat het partnership met Ovenbouw voor drie jaar is verlengd. De verlenging markeert een voortzetting van een langdurige samenwerking. Dankzij de verlenging blijft Ovenbouw een van de ‘Witte Leeuwen’ en geniet het bedrijf uit Velsen-Noord van zowel hospitality- als exposurerechten.

De samenwerking is historisch gegroeid en gebaseerd op een gezamenlijke betrokkenheid bij de regio IJmond. De maatschappelijke impact van de club, onder andere via Telstar Thuis in de Wijk, heeft een positieve invloed op de betrokkenheid van Ovenbouw. Onderdeel van de samenwerking is de rol als Maatschappelijk Partner van het project Telstar@Work. Dit project is gericht op het vergroten van werkgelegenheidskansen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt door opleidingsplaatsen aan te bieden binnen Telstar.

Michiel Teeuwen, directeur Ovenbouw IJmond, vertelt: “Enkele jaren terug kreeg ik de vraag voorgelegd of Ovenbouw het sponsorcontract met Telstar zou willen continueren. Tijdens de goede gesprekken die we gevoerd hebben, is het idee ontstaan om meer invulling te geven aan de samenwerking tussen Telstar en Ovenbouw. Het resultaat hiervan is onder andere het maatschappelijk partnerschap van het project Telstar@Work. Gegeven de huidige situatie op de arbeidsmarkt, zien we dit project als een van de mogelijkheden om het arbeidspotentieel in de regio aan te blijven spreken en op deze wijze personeel te werven. Daarnaast voelen wij ons vanuit Ovenbouw nauw verbonden met de club vanwege de invloed die de club heeft op de lokale gemeenschap, met andere woorden op onze medewerkers. Tenslotte is en blijft Telstar een unieke club en mogen uiteraard ook de ‘Avondjes Telstar’ niet ontbreken. Wij zijn verheugd dat we deze samenwerking wederom zullen voortzetten en kijken uit naar de komende jaren.”

Leon Annokkée, algemeen directeur van Telstar voegt hieraan toe: “Wij zijn vanzelfsprekend trots dat we een bedrijf als Ovenbouw opnieuw voor drie jaar aan ons mogen binden. Ovenbouw is al jarenlang een trouw partner van de club en hun betrokkenheid is dan ook enorm waardevol. We kijken uit om de samenwerking de komende jaren verder uit te bouwen.”

To Top