Verkoop gestart:koop jouw kaarten nu!
Meetings & events
Meetings & events
Verkoop gestart: koop jouw kaarten nu!
Verkoop gestart: koop jouw kaarten nu!

VRIJDAG 20 SEPTEMBER | 20:00

Volg de Witte Leeuwen naar Den Haag

Volg de Witte Leeuwen naar Den Haag!

Op vrijdag 20 september om 20:00 uur nemen de Witte Leeuwen het op tegen ADO Den Haag in het Bingoal Stadion. Na het nipte verlies uit bij Excelsior willen de mannen van Anthony Correia zich herpakken tegen ADO Den Haag. De ploeg wil de sterke seizoenstart voortzetten en blijven meedoen in de top van de Keuken Kampioen Divisie.

 

Jullie steun was de afgelopen uitwedstrijden van onschatbare waarde. In Rotterdam reisden 153 supporters mee om de Witte Leeuwen aan te moedigen. Laten we er deze keer voor zorgen dat we het uitvak van ADO Den Haag vullen en weer diezelfde energie meenemen!

 

Kaartverkoop

Tickets zijn tot donderdag 19 september, 17:00 uur, verkrijgbaar via telstarticket.nl. Na je aankoop ontvang je een digitaal omwisselticket per e-mail. Toon dit ticket digitaal of geprint bij de ingang van het bezoekersvak om toegang te krijgen tot het stadion.

 

Vervoer

Voor de supporters die naar Den Haag afreizen, zijn er enkele belangrijke regels. Reizen is toegestaan met eigen vervoer (geen busjes!), maar het gebruik van openbaar vervoer is niet toegestaan. Ook is een bezoek aan de binnenstad niet mogelijk. Verder is er een verplichte aanrijroute die gevolgd moet worden, zoals aangegeven in de bijgevoegde PDF. Parkeren kan op de aangewezen locatie bij het stadion.

Belangrijk: Download de aanrijroute via de PDF hieronder voor een soepel verloop van je reis naar het stadion.

 

Laten we met z’n allen weer herrie maken en de Witte Leeuwen naar succes schreeuwen!

Ben jij erbij? Koop je tickets via www.telstarticket.nl

 

Samen strijden we, samen winnen we!

To Top