Iconische lichtmasten krijgen een upgrade

Deze week wordt er hard gewerkt aan het vervangen van de stadionlampen in het BUKO Stadion. De huidige, verouderde, lampen worden vervangen door LED lampen die voorzien in de behoeften van de club om vaker gebruik te kunnen maken van de lampen, energiezuiniger te opereren en een impuls in kwaliteit te leveren.
 
“Met de oprichting van Stichting de Groene Leeuwen hebben we een grote stap gemaakt in het verduurzamen van het stadion. Daar komen nu langzamerhand mooie voorbeelden van waaronder het vervangen van de stadionlampen. Eerder hebben we reeds zonnepanelen aangelegd waardoor wij het stadion kunnen voorzien van zonne-energie. We zagen nog altijd enorme pieken in het stroomverbruik zodra de stadionlampen werden gebruikt. Door het vervangen van deze lampen door LED maken we kwalitatief ook een stap” legt commercieel directeur Natascha van Grinsven-Admiraal uit. “Het mogelijk maken van een dergelijke operatie kost tijd en energie. Met Sportverlichting.com hebben wij een geschikte partner gevonden waarbij het gevoel direct goed was. Zij hebben in alles meegedacht en zijn inmiddels ook als partner aan de club verbonden. Dat is voor mij een teken dat we hier te maken hebben met een goede, lange en stabiele relatie die we aangaan. Ik dank Martin Bolderman en zijn team dan ook voor een prettige samenwerking. Dank gaat ook uit naar de Stichting de Groene Leeuwen die onder leiding van Michael van Praag, Steef Hammerstein en Ton Geusebroek grote stappen maakt en daarmee het voortouw neemt in het CO2-neutraal maken van het BUKO Stadion”
 
Sportverlichting.com is gestart bij de ‘eigen’ tennisclub en in vier jaar tijd uitgegroeid tot een internationale speler. Volledig gespecialiseerd in led-verlichting voor sportclubs. “De ambities van Telstar en Stichting de Groene Leeuwen sluiten goed aan bij onze ambities om sportclubs in Nederland zo duurzaam mogelijk te maken. Naast verduurzamen is kwaliteit ook een belangrijk aspect, denk hierbij aan de verschillende normen van de KNVB, UEFA en de omgevingsfactoren. “We zijn erg blij met een mooie samenwerkingspartner als Telstar om ons steentje bij te dragen aan een duurzaam stadion” vertelt Martin Bolderman, directeur van Sportverlichting.com.

 

Naar boven