Mike Snoei en Telstar per direct uit elkaar

De wegen van Telstar en trainer Mike Snoei scheiden per direct. De teleurstellende resultaten in het lopende seizoen hebben de club doen besluiten om de samenwerking met de hoofdtrainer te beëindigen.

 

“Met het competitieprogramma na de winterstop en de terugkeer van de geblesseerde spelers was de hoop dat de resultaten zouden verbeteren. Voor beide partijen is het een teleurstellende constatering dat dit niet is verbeterd. Na een prachtig seizoen 2022/2023 waarin onder leiding van Mike Snoei een knappe 9de plaats werd behaald, bleek het dit seizoen lastiger te zijn.”, aldus Algemeen Directeur Leon Annokkée.

 

Peter Hofstede over de beëindiging van de samenwerking: “Mike heeft er alles aangedaan om er het maximale uit te halen en aan zijn arbeidsethos en beleving heeft het zeker niet gelegen, maar we hadden gehoopt en verwacht dat het beter zou gaan. Dit is helaas niet gelukt”.

 

Mike Snoei was gedurende twee periodes actief als hoofdtrainer op Schoonenberg. In zijn debuutseizoen 2017/18 beleefden de Witte Leeuwen een spectaculair seizoen en bereikte Telstar de halve finales van de play-offs. Ook bij zijn terugkeer in de IJmond afgelopen seizoen kreeg het team een flinke boost en speelde Telstar tot kort voor het einde van de reguliere competitie voor een plek in de play-offs.

 

Het bestuur betreurt het zeer dit voor de club pijnlijke besluit te hebben moeten nemen en is Mike Snoei erkentelijk voor zijn grote inzet en toewijding aan Telstar. Over de opvolging zal de club zich gaan beraden.

Naar boven