Mees Kaandorp nieuwste aanwinst Telstar

Telstar heeft een akkoord bereikt met Mees Kaandorp over een tweejarig contract. De Noord-Hollandse middenvelder gaat bij de Witte Leeuwen, onder voorbehoud van een positieve medische keuring, een verbintenis aan tot medio 2025.

 

Kaandorp (25) genoot zijn opleiding grotendeels bij AZ, waarbij hij in oktober 2017 met Jong AZ debuteerde in de eerste divisie. De Heilooër maakte vervolgens in 2019 de stap naar Almere City en kwam de afgelopen twee seizoenen uit voor De Graafschap. In totaal kwam Kaandorp reeds tot 144 competitieduels in de Keuken Kampioen Divisie.

 

“Met Mees halen we weer de nodige ervaring in huis. Ondanks dat hij pas 25 jaar is, speelde hij al zes seizoenen in het betaald voetbal. Hij is een aanvallende middenvelder, die ook op alle posities voorin uit de voeten kan.”, vertelt technisch manager Peter Hofstede. “Hij kan goed tussen de linies spelen en heeft snelheid.”

 

Mees Kaandorp is de vijfde aanwinst van de Witte Leeuwen in aanloop naar de nieuwe competitie. Youssef El Kachati, Sebbe Augustijns, Lassana Faye en Zakaria Eddahchouri gingen hem deze zomer voor.

Naar boven