Leon Annokkée wordt algemeen directeur Telstar

Leon Annokkée (49) wordt de nieuwe algemeen directeur van Telstar. Dat zijn beide partijen vandaag met elkaar overeengekomen. Annokkée tekende in het BUKO Stadion een overeenkomst die hem vanaf 1 juli 2023 aan de Witte Leeuwen bindt.

 

De geboren Lissenaar is sinds 2015 de voorzitter van tweededivisionist FC Lisse en is voor ING werkzaam als senior financieringsspecialist. Leon Annokkée bleek met zijn verbindende kracht en resultaatgerichtheid de gewenste kandidaat te zijn voor Telstar.

 

"Er wachten mij grote schoenen om te vullen”, aldus Annokkée. “Het is knap hoe Pieter de Waard in al die jaren Telstar op de kaart heeft gezet. Eerder heb ik aangegeven dat ik bij FC Lisse na 8 jaar voorzitterschap na dit seizoen zou stoppen. Het voorzitterschap is prachtig om te doen, om met elkaar een gezamenlijk doel na te streven, waarbij de club een bindmiddel is in de samenleving, waar iedereen zich thuisvoelt en waar prestaties hand in hand gaan.”

 

“Toen de kans voorbij kwam om fulltime aan de slag te kunnen in het voetbal bij een club uit een omgeving die goed matcht met de Bollenstreek, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en heb ik mijn interesse kenbaar gemaakt. Vanaf 1 juli ga ik aan de slag en ik kijk uit naar de kennismaking en samenwerking met alle geledingen die betrokken zijn bij Telstar en haar omgeving"

 

Tevens wordt de directie van Telstar 1963 NV tijdelijk versterkt met Bart Appelman, hiervoor directeur van machinebouwer Selmers uit Beverwijk. Appelman zal op ad interim basis de taken van vertrekkend commercieel directeur Natascha van Grinsven-Admiraal overnemen.

Naar boven