Jordi van Ewijk nieuwe teammanager

Jordi van Ewijk is per direct de nieuwe teammanager van de eerste selectie van Telstar. Jordi is opvolger van Kevin Dinkelberg, die na vier seizoenen afscheid neemt van de Witte Leeuwen.

 

Clubman Van Ewijk (32) is reeds sinds 2012 actief voor Telstar. Primair als financieel medewerker en daarnaast ook actief in de rollen van trainer en team manager in de jeugdopleiding, voor zowel de jongens als meiden bij Telstar.

 

‘Na het vertrek van Kevin Dinkelberg hebben wij met de technische staf opnieuw bekeken hoe wij het team management ingevuld willen hebben.’, aldus technisch manager Peter Hofstede. ‘Begeleiding van de spelers gedurende de week weegt daarbij zwaar. Jordi van Ewijk is een vast aanspreekpunt op de club en past daarmee heel goed in dat profiel. Zijn affiniteit met Telstar is zijn grote kracht en wij hebben alle vertrouwen in hem’

 

‘Ik ben vereerd dat Mike Snoei mij persoonlijk heeft gevraagd voor deze aanvullende functie van teammanager van het eerste elftal.’, aldus Jordi van Ewijk. ‘Ik kijk uit naar de samenwerking met de spelers en de staf.’

 

Van Ewijk volgt Kevin Dinkelberg op, die na vier seizoenen bij de eerste selectie afscheid neemt als teammanager. Telstar is Kevin Dinkelberg zeer erkentelijk voor de bevlogen en professionele wijze waarop hij jarenlang de functie bekleedde.

 

Doneer nu!
Naar boven