Verkoop gestart:koop jouw kaarten nu!
Meetings & events
Meetings & events
Verkoop gestart: koop jouw kaarten nu!
Verkoop gestart: koop jouw kaarten nu!

Jeff Hardeveld en Mohamed Hamdaoui versterken Telstar

Telstar is trots om aan te kondigen dat zowel Jeff Hardeveld als Mohamed Hamdaoui zich per direct bij De Witte Leeuwen hebben aangesloten, waarmee het team zowel verdedigend als aanvallend wordt versterkt.

Jeff Hardeveld versterkt Telstar
Jeff Hardeveld (29) komt over van FC Emmen en brengt een schat aan ervaring met zich mee. De verdediger heeft eerder gespeeld voor clubs als FC Utrecht en Heracles Almelo en was afgelopen seizoen een vaste waarde bij FC Emmen met 37 gespeelde wedstrijden. "Jeff kan alle posities aan de linkerkant invullen, en met zijn komst hebben we de gewenste versterking binnengehaald," aldus technisch manager Peter Hofstede.

Mohamed Hamdaoui terug op het oude nest
Daarnaast keert Mohamed Hamdaoui terug naar Telstar op amateurbasis. De technisch begaafde aanvaller speelde eerder in het seizoen 2017/2018 voor De Witte Leeuwen en maakte indruk met zijn aanvallende kwaliteiten. Na avonturen bij onder andere De Graafschap en FC Twente, waar hij met Twente kampioen werd van de Eerste Divisie, is hij nu terug om opnieuw zijn steentje bij te dragen. "Met Mo hebben we een ervaren aanvaller erbij die ons meer mogelijkheden geeft voorin," vervolgt Hofstede. "We zijn blij dat hij ervoor heeft gekozen om terug te keren naar Telstar."

Met deze twee aanwinsten kijkt Telstar vol vertrouwen uit naar de komende wedstrijden. Welkom Jeff & Mohamed!

 
To Top