1 juli start de verkoop!

Prijzen seizoenkaart bekend

De afgelopen weken zetten de versoepelingen zich langzaam door en dat is goed nieuws!  Recent besloot het kabinet om vanaf 30 juni weer volle stadions toe te staan. Het besluit van het kabinet is genomen op basis van de onderzoeksresultaten van Fieldlab Evenementen. Volgens deze conclusies is er onder voorwaarden een 100% bezetting van de beschikbare capaciteit bij evenementen mogelijk in het risiconiveau Zorgelijk, stap 4 in het openingsplan. Toegang tot de stadions is veilig en verantwoord op basis van toegangstests en vaccinaties (per 30 juni kan het vaccinatiebewijs ook als toegangsbewijs dienen bij evenementen).

Ouderwetse seizoenkaart
Wij zijn daarom enorm blij u komend seizoen weer de ouderwetse seizoenkaart te mogen aanbieden. Met deze seizoenkaart heeft u toegang tot alle competitiewedstrijden van de Keuken Kampioen Divisie. Wij hebben u enorm gemist het afgelopen seizoen!

Vaste plaatsen
Wij hebben de afgelopen seizoenen gemerkt dat de wens en behoefte er is om met vaste plaatsen te merken. U kunt daarom vanaf het seizoen 2021/2022 uw vaste plaats kiezen tijdens het bestellen van uw seizoenkaart. Wilt u komend seizoen plaats nemen op vak G? Dan kiest u in het overzicht voor vak G. Wanneer de regelgeving het weer mogelijk maakt zal dit vak weer omgeturnd worden tot een staantribune. 

Start verkoop
Op donderdag 1 juli a.s. start om 12.00 uur de verkoop via www.telstarticket.nl. Wees er tijdig bij om er zeker van te zijn dat je jouw stoel naar keuze kan reserveren. 

Naar boven