Fernandes naar Go Ahead Eagles

Rashaan Fernandes speelt vanaf komend seizoen bij Go Ahead Eagles. De Eredivisionist neemt Fernandes transfervrij over van de Witte Leeuwen waar zijn contract deze zomer afloopt. 

Fernandes speelde lang in de jeugd van Excelsior en Feyenoord waarna hij in 2018 1 keer uitkwam voor FC Twente in de Eredivisie. In 2019 kwam hij in Velsen-Zuid terecht waar hij zich ontwikkelde tot een veelzijdige, aanvallend ingestelde speler. De 23-jarige Fernandes is momenteel bezig aan zijn derde seizoen bij de Witte Leeuwen waar hij in totaal 74 wedstrijden in actie kwam en zeven keer het doel trof. Dit seizoen kwam hij tot dusver tot 8 assists en 4 goals. 

Fernandes is niet meer weg te denken uit het elftal van Andries Jonker en heeft door zijn prima optredens deze transfer naar Eredivisionist Go Ahead Eagles verdiend. Telstar is trots dat er weer een speler aan de Eredivisie afgeleverd wordt en wij gunnen Rashaan in Deventer het allerbeste. Tot het einde van het seizoen zullen wij nog van hem kunnen genieten, hopelijk in goed gespeelde wedstrijden waarin de punten gepakt worden. 

Naar boven