Verkoop gestart:koop jouw kaarten nu!
Meetings & events
Meetings & events
Verkoop gestart: koop jouw kaarten nu!
Verkoop gestart: koop jouw kaarten nu!

VRIJDAG 13 SEPTEMBER | 20:00

Voorbeschouwing: Excelsior - Telstar

Wanneer: Vrijdag 13 september, 20:00 uur
Waar: Van Donge & De Roo Stadion, Rotterdam
Scheidsrechter: Joey Kooij
TV: ESPN, kanaal 3

Vooruitblikken met Anthony Correia

Morgenavond belooft een spannende wedstrijd te worden in de Keuken Kampioen Divisie, wanneer Telstar het opneemt tegen Excelsior in Rotterdam. Beide ploegen verkeren in uitstekende vorm en strijden om de koppositie in de competitie. Kan Telstar zijn sterke reeks voortzetten en opnieuw zegevieren in Kralingen? Of weet Excelsior, na een overtuigende overwinning in Den Haag, de punten in eigen huis te houden? Alles ligt open voor een heerlijke, spectaculaire voetbalavond.

 

Telstar in vorm

Telstar reist vol vertrouwen af naar Rotterdam na een klinkende 4-0 overwinning op MVV. Afgelopen zondag genoten de supporters in het 711 Stadion van een aanvallend spektakel, waarbij Jayden Turfkruier twee keer scoorde en Mees Kaandorp en Zakaria Eddahchouri elk één keer het net wisten te vinden. Met deze overtuigende zege nestelde Telstar zich op een gedeelde eerste plaats in de Keuken Kampioen Divisie. Ook verdedigend stond de ploeg als een huis. De steun van het thuispubliek was cruciaal, en diezelfde energie zal opnieuw nodig zijn in Kralingen, waar Excelsior wacht.

 

Veelbelovende historie tegen Excelsior

De recente ontmoetingen met Excelsior bieden reden tot optimisme. Na twee jaar in de Eredivisie zijn de Kralingers terug in de (volgens velen) mooiste competitie, de Keuken Kampioen Divisie. Telstar boekte in de laatste uitwedstrijd in Kralingen, in 2022, een overtuigende 1-4 overwinning. Een jaar eerder eindigde het duel in een spectaculair 3-3 gelijkspel.

 

Onder leiding van Anthony Correia heeft Telstar tien punten behaald uit de eerste vijf competitiewedstrijden. Telstar is bovendien ongeslagen in de laatste zeven uitwedstrijden tegen Excelsior (W3, G4), en kan met een overwinning een historische reeks evenaren, zoals de ongeslagen reeks tegen SC Cambuur en VVV-Venlo.

 

Toch zal Excelsior niet zonder vertrouwen aan de aftrap verschijnen. De ploeg komt namelijk van een indrukwekkende 0-5 overwinning op ADO Den Haag en zal in eigen huis vastberaden zijn om de drie punten te pakken. Medetopscorer van Zakaria, Richie Omorawa, is een speler om in de gaten te houden.

 

Zakaria Eddahchouri deelt topscorerspositie

Zakaria Eddahchouri is momenteel topscorer van de Keuken Kampioen Divisie met vier goals, terwijl Ronald Koeman Jr. met drie cleansheets het beste verdedigende record van de competitie heeft. Aan de andere kant deelt Excelsior speler Richie Omorawa de topscorerspositie. Ook zullen we een oude bekende zien: oud-Telstar speler Illias Bronckhorst staat in de basis bij Excelsior.
 

Goede sfeer binnen de selectie

De sfeer binnen de Telstar-selectie is uitstekend. De trainingen zijn energiek en de teamgeest is sterk. De chemie binnen de ploeg is duidelijk zichtbaar op het veld, en ook de medische staf heeft goed nieuws: op een paar enkele spelers na is het team nagenoeg volledig fit voor de wedstrijd tegen Excelsior.

 

Op naar Kralingen

Vrijdag 13 september om 20:00 uur neemt Telstar het op tegen Excelsior in het uitverkochte Van Donge & De Roo Stadion. Telstar kan rekenen op de steun van uitsupporters, die in eerdere uitwedstrijden tegen Vitesse en Jong PSV hebben bewezen van grote waarde te zijn.  Inmiddels zijn er al meer dan 100 kaarten verkocht aan de Telstar-supporters die naar Rotterdam zullen afreizen om hun team aan te moedigen.

 

Kaartverkoop

Heb je nog geen ticket? Deze kunnen nog tot donderdag 12 september 17:00 uur worden gekocht via telstarticket.nl.

 

Supporters kunnen met eigen vervoer naar Rotterdam reizen, maar een bezoek aan de binnenstad is niet toegestaan, en het gebruik van het openbaar vervoer is verboden. Parkeren kan op P3 bij het stadion. Catering in het bezoekersvak is uitsluitend beschikbaar met pinbetalingen.

 

Telstar rekent op jouw steun in Kralingen! Kom naar Rotterdam, moedig de Witte Leeuwen aan, en help het team om wederom een belangrijke overwinning te boeken. Samen strijden we, samen winnen we!

To Top