Verkoop gestart:koop jouw kaarten nu!
Meetings & events
Meetings & events
Verkoop gestart: koop jouw kaarten nu!
Verkoop gestart: koop jouw kaarten nu!

MAANDAG 9 SEPTEMBER | 14:00

EDUQ Opleidingen Official Training Partner van Telstar

EDUQ Opleidingen is met ingang van dit nieuwe seizoen Official Training Partner van Telstar. Het opleidingsinstituut heeft met de club een overeenkomst gesloten, waardoor EDUQ Opleidingen de komende twee seizoenen met het logo op de trainingstenues komt te staan.

EDUQ Opleidingen, onderdeel van de Two Oaks Group, heeft een breed aanbod van praktijkgerichte cursussen en trainingen op meerdere niveaus en in verschillende talen. Het bedrijf biedt cursussen aan op het gebied van veiligheid en logistiek, zoals bijvoorbeeld BHV, VCA & Heftruck.

Frenck Heeremans, Accountmanager van Telstar, is enthousiast over het partnership: ‘Telstar richt zich als opleidingsclub op de ontwikkeling van talent, zowel op sportief als persoonlijk vlak. EDUQ helpt professionals daarnaast met praktijkgerichte opleidingen hun doelen te bereiken. Het partnership sluit dan ook naadloos aan bij deze gedeelde ambitie. Een mooie match!’

Farida el Kaddouri, directeur van EDUQ Opleidingen, vertelt over de samenwerking: ‘Wij dragen met ons sponsorschap bij aan de levendige Telstar gemeenschap waar sporters, sportliefhebbers, gezinnen en ook lokale ondernemers samenkomen. Ook investeren we graag in de sportieve ontwikkeling van de jeugd en de regio. Samen met Telstar bouwt EDUQ Opleidingen aan een succesvolle toekomst van de witte leeuwen!’

Telstar en EDUQ Opleidingen kijken uit naar een vruchtbare samenwerking. Meer informatie over EDUQ Opleidingen vind je op www.eduq.nl.

To Top