Dominique Bruinenberg verlaat Telstar

Telstar Vrouwen heeft, naast het verwelkomen van diverse nieuwe speelsters, ook afscheid moeten nemen van enkele speelsters uit de selectie van het afgelopen seizoen.

 

Brecht Haakma gaat zich volledig richten op haar studie aan de Universiteit van Amsterdam evenals Nienke Wierda die geneeskunde studeert. Kyah Coady gaat wederom een studie in Amerika oppakken. Femke Prins zal haar carrière voortzetten bij FC Utrecht en Annemiek Kruijthof zal voor een andere club in de eredivisie gaan uitkomen, daar waar Anna Ursem in het buitenland zal gaan voetballen.

 

Chelly Drost en Sascha van Zelst zullen komend seizoen niet meer op het veld voetballen. Chelly is inmiddels weer in de zaal te bewonderen en Sascha zou graag wat meer gaan reizen.

 

Van Dominique Bruinenberg is nog niet zeker waar haar toekomst ligt, maar zij heeft aangegeven een andere uitdaging te gaan zoeken. De 30-jarige Brabantse debuteerde in 2011 voor de Witte Leeuwinnen en werd gedurende het afgelopen seizoen de speelster met de meest gespeelde competitieduels ooit voor het vrouwenelftal van Telstar.

 

Telstar wenst alle speelsters veel succes met dat wat zij gaan doen en hopen dat zij vinden wat ze zoeken. We zijn hen zeer dankbaar dat ze hun beste beentje voorgezet hebben in het opstarten van het nieuwe Telstar en zij zullen daarmee voor altijd in de geschiedenisboeken van Telstar staan.

Naar boven