Dennis Bliek neemt afscheid van de Witte Leeuwen

Na 10 jaar Telstar neemt Dennis Bliek binnenkort afscheid van de Witte Leeuwen. Hij zal per 1 juli in dienst treden van Helden alwaar hij de online marketing op zich zal nemen. 
 

“Ja het is bijzonder om na zo’n tijd de club te verlaten.” Vertelt Dennis die terugkijkt op fantastische jaren. “Ja, het was een fantastische reis die wij met zijn allen hebben ingezet. Het feit dat ik van deze trein afstap houdt niet in dat de rest niet doordendert. Ik heb met zo enorm veel plezier samengewerkt met heel veel mensen. Mensen met een passie voor de club die je maar weinig tegenkomt en mensen die je dient te koesteren. Ik blijf nog verbonden als vrijwilliger, maar ben er ook van overtuigd dat onze wegen ooit weer samen gaan komen.”
 

Commercieel directeur Natascha van Grinsven-Admiraal baalt van het vertrek. "De samenwerking met Dennis was erg goed. We gaan zijn creatieve geest, tomeloze energie en zijn warme karakter enorm missen. Hij is een enorme meerwaarde geweest bunnen het team en de ontwikkeling van de club."
 

Dennis startte in januari 2011 als scriptant bij Telstar. Na deze periode is hij in dienst getreden bij de Witte Leeuwen en was hij in die jaren de eindverantwoordelijke voor alle marketing en communicatie van de Witte Leeuwen. Zijn functie zal per 1 juli a.s. worden overgenomen door Marco Burgstra die momenteel als commercieel medewerker actief is bij Telstar. Voor de functie van commercieel medewerker binnendienst is onderstaande vacature uitgeschreven:

Naar boven