Competitieprogramma definitief vastgesteld

De KNVB heeft het speelprogramma van de Keuken Kampioen Divisie seizoen 2023-2024 definitief vastgesteld. Telstar begint het seizoen op maandag 14 augustus op bezoek bij Jong PSV. De eerste thuiswedstrijd van de Witte Leeuwen heeft plaats in de tweede speelronde, op vrijdag 18 augustus tegen SC Cambuur.

Telstar speelt dit seizoen geen thuiswedstrijden op de maandagavond; alle wedstrijden vinden plaats op de vrijdagavond, met twee uitzonderingen op de zaterdag. Het volledige programma bekijk je hier (PDF).

 

Ook dit jaar hebben de clubs uit de Keuken Kampioen Divisie de mogelijkheid gekregen om tijdens de interlandperiodes niet te hoeven voetballen. Telstar heeft geen gebruik gemaakt van deze optie, waardoor wij wedstrijden tijdens de interlandperiodes zullen spelen.

 

Periodeschema

 

Het periodeschema in de Keuken Kampioen Divisie ziet er als volgt uit:

1e periode: 9 wedstrijden

2e periode: 10 wedstrijden

3e periode: 10 wedstrijden

4e periode: 9 wedstrijden

 

Winterstop

 

De laatste wedstrijd van Telstar voor de winterstop in de Keuken Kampioen Divisie vindt plaats op vrijdag 22 december op bezoek bij VVV Venlo (speelronde 20). Op vrijdag 12 januari herstarten wij de Keuken Kampioen Divisie met speelronde 21, thuis tegen Jong AZ.

Naar boven