Beloften stromen door bij Vrouwen

Vanaf het volgende seizoen schuiven Mila Lagcher en Pauline van de Pol door van het belofteteam naar Vrouwen 1. Lieke Vis, die al eerder was aangesloten bij Vrouwen 1, blijft ook volgend seizoen bij Telstar spelen.

 

Mila Lagcher kwam aan het begin van dit seizoen over van Topklasser Wartburgia. Ze heeft al meerdere keren minuten mogen maken bij Vrouwen 1, waarbij ze verschillende posities heeft ingevuld. Volgens Worm heeft Lagcher zich goed aangepast aan deze uitdaging. "We zien Mila vooral als een buitenspeler, maar haar inzetbaarheid als back is een pluspunt."

 

Pauline heeft zich de afgelopen drie seizoenen enorm ontwikkeld bij de beloften. Zo was ze het afgelopen seizoen een van de dragende krachten in de achterhoede van Jong en was ze voor menig tegenstander moeilijk te passeren, aldus Worm.

 

Lieke Vis is gedurende het seizoen al overgeheveld naar Vrouwen 1 en heeft zichzelf beloond met een basisplek. Ze blijft zich nog steeds ontwikkelen. "Voor haar is het de uitdaging om aankomend seizoen nog stabieler te worden, zodat ze elke week haar beste prestatie kan leveren."

 

Worm is tevreden over de ontwikkeling van deze drie talentvolle speelsters en is van mening dat door het trainen en spelen op een hoger niveau, zij zich verder zullen ontwikkelen tot volwaardige basisspeelsters bij Telstar.

Naar boven