Anthony Correia nieuwe hoofdtrainer van Telstar

Met ingang van seizoen 2024/2025 zal Anthony Correia de nieuwe hoofdtrainer worden van Telstar. Hij heeft een contract getekend voor twee seizoenen. Voor Anthony wordt het de eerste klus als hoofdtrainer in het betaalde voetbal.

 

De nieuwe hoofdtrainer zal geassisteerd worden door Gertjan Tamerus en Rory Roubos. Gertjan gaat deze klus combineren met het hoofdtrainerschap bij Koninklijke HFC. Gertjan heeft een contract getekend voor één seizoen. Rory Roubos gaat deze rol combineren met die van hoofd jeugdopleiding waarmee we zorgen dat er een korte lijn ligt tussen de jeugdopleiding en het eerste elftal. Rory heeft als assistent-trainer een contract getekend voor de duur van één seizoen en zal nog minimaal twee seizoenen aan de rol van hoofd jeugdopleiding invulling geven.

 

Algemeen directeur, Leon Annokkée: “Anthony is een kind van de club. Jeugdspeler, eerste elftalspeler en straks assistent-trainer geweest. Daarnaast ook in het amateurvoetbal succesvol als hoofdtrainer. Telstar wil de komende jaren meer invulling geven aan regionale herkenbaarheid en met deze samenstelling van de technische staf geven we hier ook richting aan.

 

Peter Hofstede: met Anthony hebben we het hoofdtrainerschap ingevuld met iemand met een groot verleden binnen onze club die tevens de (on)mogelijkheden van Telstar als geen ander kent. Hij heeft meer dan 350 wedstrijden voor Telstar gespeeld en is daarna 7 seizoenen als assistent werkzaam geweest. Vorig seizoen heeft hij zijn hoogste trainersdiploma gehaald en wij zijn blij dat zijn eerste klus als hoofdtrainer in het betaalde voetbal bij De Witte Leeuwen zal zijn.

 

Voor Anthony zelf voelt het als de welbekende cirkel ” Ik ben hier begonnen als jeugdspeler toen ik 14 jaar oud was, daarna 15 seizoenen in het eerste elftal gespeeld. Na mijn actieve carrière als speler ook bij Telstar het trainersvak ingerold en dat dit nu resulteert in het hoofdtrainerschap van “mijn” Telstar voelt als het mooi afmaken van dit verhaal. Ik heb er alle vertrouwen in dat we met deze technische staf goede stappen gaan maken met de club”

Naar boven