#AlltogetherChallenge

Telstar wederom in kleurrijk tenue!


In het spelweekend van 15 oktober wordt er door de voetbalwereld aandacht geschonken aan de #AllTogetherChallenge rondom de internationale Coming Out Day, 11 oktober, een initiatief van de Alliantie Gelijkspelen 4.0 (John Blankenstein Foundation, NOC*NSF, KNVB en KNHB) in samenwerking met de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, Pure Energie Eredivisie Vrouwen, Eredivisie Zaalvoetbal Mannen, Eredivisie Zaalvoetbal Vrouwen, VVCS, CBV en ESPN.
 

Net als vorig seizoen zullen er diverse acties plaatsvinden rondom dit thema en heeft Telstar samen met kledingleverancier Robey wederom een prachtig tenue gemaakt. Robey is ook leverancier van FC Volendam en het toeval wil dat vrijdag 15 oktober de vissersderby op het programma staat in het BUKO Stadion. Beide teams zorgen voor een wereldprimeur door deze wedstrijd in speciaal ontworpen regenboogtenues te spelen. Nooit eerder pasten zowel de thuis- als uitspelende club in een officieel duel hun tenue aan voor dit thema.
 

Algemeen directeur van Telstar en tevens hoofd mode politie Pieter de Waard over het tenue: “Robey de sportswear rakkers uit Rotterdam uit hebben er weer wat moois van gemaakt. Ons hagelwitte shirt en karakteristieke logo verrijkt met de kleurencombinatie van de progress pride vlag. Een lust voor het oog en een aanwinst voor iedere garderobe.”

Klik op een van onderstaande links om direct uw exemplaar te reserveren:
 

Regenboogshirt 2021-2022 (sctelstar.nl) (Volwassen maten)

Regenboogshirt 2021-2022 (sctelstar.nl) (Jeugd maten)

 

Naar boven