Groen, voordelig en gezellig!

Carpool tool: Samen naar thuis- en uitduels!

Samen rijden naar het stadion is niet alleen een leuke manier om je medesupporters te leren kennen, maar is ook goed voor het milieu en voor je portemonnee. Daarom bieden we jou op deze pagina een platform dat carpoolen mogelijk maakt naar de uit- en thuiswedstrijden van de Witte Leeuwen en Witte Leeuwinnen.

 

Bij iedere wedstrijd nemen honderden supporters de auto naar het stadion. Veel van de stoelen in deze auto’s zijn leeg en de parkeerplaats is al snel vol. Dat kan beter, want hoe leuk is het om andere supporters bij jou uit de buurt te leren kennen op weg naar de wedstrijd?

 

Deel nu jouw lege autostoel(en) met anderen via de widget op deze pagina. Zo help je mee met het reduceren van onze CO2-uitstoot, maar samen rijden met je medefans is ook gezelliger én beter voor jouw portemonnee!

 

Een rit aanbieden
Deel je lege autostoel(en) in de widget die verschijnt op deze pagina. Klik op: rit aanbieden. Supporters uit de buurt die een rit zoeken kunnen vervolgens via e-mail contact met jou zoeken met de vraag of ze mee mogen rijden. Als jij dit per mail aan hen bevestigt, regelen jullie daarna onderling een handige plek om af te spreken én of jullie eventueel kosten willen delen zoals benzine of parkeren.

 

Meerijden
Ben je op zoek naar een rit om mee te rijden? Klik dan ook op de widget onderaan deze pagina en vervolgens op aangeboden ritten. Zoek een rit bij jou in de buurten geef aan dat je mee wilt rijden. Er wordt dan een e-mail verstuurd naar degene die de rit aanbiedt. Zodra deze persoon per mail bevestigd is jouw rit geregeld! Tip: laat in het veld van het persoonlijke bericht een leuk tekstje achter waarom je mee wilt rijden en jouw mobiele nummer.

 

Disclaimer Telstar 1963 NV
Met dit initiatief biedt Telstar 1963 NV supporters de mogelijkheid met elkaar in contact te komen om samen naar thuis- en uitwedstrijden van Telstar te rijden. Telstar 1963 NV heeft geen invloed en draagt geen verantwoording op de onderling gemaakte afspraken.

Naar boven