buko hoofdsponsor telstar

Hoofdsponsor Telstar / Strategisch partner

BUKO

Het familiebedrijf BUKO is - net als Telstar - in de jaren 60 opgericht. In de afgelopen jaren heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een gerenommeerde speler in tijdelijke verkeersmaatregelen, huisvesting, transport en tijdelijke beveiliging. Na de verkoop van de huisvesting-activiteiten in 2019 bestaat BUKO uit drie bedrijven; BUKO Infrasupport, BUKO Transport en BUKO Waakt. BUKO heeft circa 500 medewerkers en vestigingen door heel Nederland.​

BUKO is geen onbekende in de wereld van topsport. Zo sloot het eerder een 3-jarige overeenkomst met de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix voor alle tijdelijke verkeersmaatregelen.

Bezoek website

Strategisch partners

Community partner / Strategisch partner

Tata Steel

Tata Steel is onderdeel van Tata Steel Group en is de op één na grootste staalproducent in Europa. Tata Steel zet zich – door middel van zijn Community Partnership Programma – in voor de lokale gemeenschap door initiatieven te steunen die het economische- en sociale welzijn bevorderen van de directe omgeving. Het Community Partnership Programma van Tata Steel heeft als thema ‘Future Generations’ waarmee het staalbedrijf ernaar streeft het welzijn van de jongeren in de omgeving positief te beïnvloeden. Ook Telstar heeft de sociaal- en maatschappelijke belangen van de jeugd in de IJmond hoog in het vaandel staan. In Telstar ziet Tata Steel dus de perfecte match en maken zij zich samen hard voor de jongeren uit de omgeving. De samenwerking tussen Telstar en Tata Steel bestaat onder andere uit het ondersteunen van ‘Playing for Succes’, een programma waarin jongeren met leerachterstanden worden gecoacht en het organiseren van diverse clinics voor de jeugd uit de omgeving. Op deze manier worden jongeren gestimuleerd actief te werken aan een gezonde levensstijl. Sport en spel zijn belangrijk voor een goede gezondheid maar dragen ook bij het ontwikkelen van een positief zelfbeeld.

Bezoek website

Strategisch partner

Nederlof fish

Nederlof BV is gevestigd te Stellendam en IJmuiden en houdt zich bezig met inkoop van vis op alle Nederlandse visafslagen en import vanuit Oost-Afrika, Midden Oosten en het Verre Oosten. Nederlof is een van de grootste importeurs in Europa van Victoriabaarsfilets uit Tanzania, Uganda en Kenia per vliegtuig. Verkoop gebeurt naar supermarkten en groothandel in Nederland, Belgie, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Italie, Spanje, Portugal, Griekenland, Malta en Kroatië.

Bezoek website

Strategisch partner

Unibet

Unibet is aanbieder van online sportweddenschappen en maakt deel uit van Kindred Group – één van ’s werelds grootste beursgenoteerde online kansspelaanbieders. Unibet heeft een online kansspelvergunning ontvangen van de Nederlandse Kansspelautoriteit. Met Unibet Impact, een programma waarmee Unibet investeert in de Nederlandse sport- en sportcultuur, gaan Unibet en Telstar onder meer de krachten bundelen om geld in te zamelen voor onderzoek naar alvleesklierkanker.

Bezoek website

Witte leeuwen

Cornelis Vrolijk

Cornelis Vrolijk is een internationaal familiebedrijf met de vijfde generatie aan het roer. Wij zijn actief in de vangst, kweek, verwerking en handel van vis en garnalen. Altijd met het doel een kwalitatief hoogstaand en duurzaam product voor menselijke consumptie te produceren. Kernactiviteit is de visserij en handel in pelagische vissoorten (zoals haring en makreel). Andere belangrijke activiteiten zijn de demersale visserij (zoals tong en schol) en de vangst en kweek van (tropische) garnalen.

Bezoek website

MPM Oil Company

MPM is opgericht in Nederland en al meer dan 25 jaar de specialist als een pure specialist in smeeroliën en vloeistoffen. Sinds het moment van onze oprichting hebben wij een prachtige ontwikkeling doorgemaakt in het creëren van groei en excellentie. Samen met onze wereldwijde klanten, leveranciers en medewerkers.
 

Onze missie is om continu de prestaties van motoren te verbeteren en te borgen door te voldoen aan de voortdurende en toenemende eisen, die de wereldwijde (auto) industrie stelt aan het gebruik van specifiek ontwikkelde smeeroliën en vloeistoffen.

Bezoek website

Port of Amsterdam

Namens de gemeente beheert, exploiteert en ontwikkelt Haven Amsterdam de ruim 1.900 hectare haventerrein en 600 hectare vaarwater. Ook is Haven Amsterdam verantwoordelijk voor een vlotte, veilige en milieuverantwoorde afwikkeling van het scheepvaartverkeer van 40 kilometer buiten de kust bij IJmuiden tot aan de Oranjesluizen. Daarnaast regisseert Haven Amsterdam op een duurzame manier de economische bedrijvigheid en werkgelegenheid in Zeehavens Amsterdam (de havens van Amsterdam, Zaanstad, Beverwijk en Velsen/IJmuiden).

Bezoek website

Ovenbouw Holland groep

Ovenbouw Holland groep is georganiseerd op basis van flexibiliteit en gebruikmakend van de uitgebreide ervaring van het personeel. Klanten krijgen een contactpersoon binnen het bedrijf toegewezen, teneinde vlotte communicatie en flexibele samenwerking te waarborgen. Het beste team van uiterst vakkundige metselaars en ervaren toezichthouders wordt voor ieder project op zich samengesteld, afhankelijk van de aard van de werkzaamheden en de specifieke eisen van het project en de klant.

Bezoek website

Primstar BV

Gevestigd in H.I. Ambacht Holland, Primstar B.V. is de exclusieve marketeer en distributeur van het merk PRIM 7 * STARS van wilde zeebevroreen producten, die worden geproduceerd, verpakt en geëxporteerd door Atlantic Shrimpers Limited in Nigeria.


Na meer dan 20 jaar promotie van zeevruchten, bevindt Primstar B.V. zich in een nichegroep van bedrijven die zeebevroren producten kunnen aanbieden die volledig vrij zijn van antibiotica en 100% in het wild gevangen zijn.

Bezoek website

De Back Conserveringsgroep

De Back heeft zich in ruim 60 jaar gespecialiseerd in het stralen en coaten van uiteenlopende objecten, zoals tanks, leidingwerk en andere omvangrijke constructies. Met twee vestigingen, één in Velsen-Noord nabij Tata Steel en één in het havengebied van IJmuiden, zijn wij een belangrijke schakel voor industriële opdrachtgevers en (semi)overheid. Daarnaast beschikken wij over een aparte afdeling voor het leveren van al onze diensten op locatie.

Medio 2022 is De Back onderdeel geworden van de Braspenning Groep. Door deze samenwerking kunnen wij onze opdrachtgevers een groter aanbod van services bieden.

Bezoek website

Lubbers Global Freight

Lubbers Global Freight is inmiddels uitgegroeid tot wereldwijde experts in transport en logistiek. Hun verhaal gaat over ambitie en tomeloze inzet. Om altijd voor iedere logistieke puzzel alle mogelijke oplossingen te kennen. En om uw werk makkelijker te maken.  Ze zijn continu op zoek naar de beste oplossingen, zodat uw vracht gewoon op de plaats van bestemming komt.

Bezoek website

Jan de Wit Group

Jan de Wit Group bundelt haar ondernemingen in de vorm van een onafhankelijke, betrouwbare, flexibele, kwalitatief hoogwaardige all-round personenvervoer specialist. Met een vloot van 100 touringcars en 85 minibussen & sedans bedienen wij alle segmenten van het nationaal en internationaal personenvervoer.

Bezoek website

Heineken

HEINEKEN is met trots de meest internationale brouwer van meer dan 250 bier- en cidermerken en actief in meer dan 190 landen. Sinds de oprichting in 1864 door de familie Heineken zetten onze trotse medewerkers zich dag en nacht in om bieren te brouwen van hoge kwaliteit, om bekroonde merken te bouwen en consumenten te enthousiasmeren over de hele wereld.

 

Heineken en Telstar zijn een overeenkomst aangegaan voor vijf seizoenen.

Bezoek website

Kledingsponsoren

Shirtsponsor

Het familiebedrijf BUKO is - net als Telstar - in de jaren 60 opgericht. In de afgelopen jaren heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een gerenommeerde speler in tijdelijke verkeersmaatregelen, huisvesting, transport en sanitair. Na de verkoop van de huisvesting-activiteiten in 2019 bestaat BUKO uit drie bedrijven; BUKO Infrasupport, BUKO Transport en ECO Toilet. BUKO heeft circa 500 medewerkers en vestigingen door heel Nederland.
 

BUKO is geen onbekende in de wereld van topsport. Zo sloot het eerder een 3-jarige overeenkomst met de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix voor de sanitaire voorzieningen en alle tijdelijke verkeersmaatregelen.

Bezoek website

Broek, rug en mouwsponsor

Nederlof BV is gevestigd te Stellendam en IJmuiden en houdt zich bezig met inkoop van vis op alle Nederlandse visafslagen en import vanuit Oost-Afrika, Midden Oosten en het Verre Oosten. Nederlof is een van de grootste importeurs in Europa van Victoriabaarsfilets uit Tanzania, Uganda en Kenia per vliegtuig. Verkoop gebeurt naar supermarkten en groothandel in Nederland, Belgie, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Italie, Spanje, Portugal, Griekenland, Malta en Kroatië.

Bezoek website

Broeksponsor

Total Timber is een gespecialiseerde importeur en voorraadhoudende groothandel van met name niet tropische houtsoorten. Door eigen rechtstreekse import, uitermate efficiënte organisatie en uitgekiende voorraad kunnen zij u uit voorraad een breed programma aan kunstmatig gedroogd hout aanbieden tegen concurrerende prijzen en condities.

Bezoek website

Kledingleverancier

Robey wordt in 1947 opgericht in Rotterdam. Na de Tweede Wereldoorlog raapt de gebombardeerde stad zich bij elkaar, letterlijk en figuurlijk. Met passie en positivisme bouwt men aan een nieuw bestaan. Zo ook Pieter Bey, die vanuit zijn woonhuis in Blijdorp zijn droom realiseert: een eigen sportmerk. Hij plakt de eerste twee letters van zijn geliefde Rotterdam voor de drie letters van zijn achternaam en creëert zo de merknaam Ro-bey.

Bezoek website

Businessclub sponsoren

Bontrup company

Bezoek website

Zeehaven IJmuiden

Bezoek website

VHC jongens

Bezoek website

Bluedesk

Bezoek website

A.A. Zwart Beheer

Bezoek website

Best Global Logistics

Bezoek website

Bike totaal A.Donker

Bezoek website

SNS Bank

Bezoek website

Spiering Installatietechniek b.v.

Bezoek website

Van Till Advocaten

Bezoek website

AYOP

Bezoek website

Project-Bouw

Bezoek website

Compeer b.v.

Bezoek website

CSC Sport

Bezoek website

De Bie Buitenwerk

Bezoek website

De Hooge Waerder b.v.

Bezoek website

We Love The Planet

Bezoek website

Hoveniersbedrijf Wim Adrichem

Bezoek website

Velserbeek Hyundai

Bezoek website

IJmond werkt

Bezoek website

Lux advocaten

Bezoek website

Mammoet Nederland BV

Bezoek website

Marpol Services

Bezoek website

Meday uitzendbureau

Bezoek website

Rabobank Haarlem-IJmond

Bezoek website

Red Ribbon Asset Management

Bezoek website

Roeda Netwerk Notarissen

Bezoek website

Venus en de Waard

Bezoek website

Voetbaldrukker B.V.

Bezoek website

EversPartners

Bezoek website

Wesco IJmuiden

Bezoek website

Detimmerfabriek.com

Bezoek website

Astrea Productie B.V.

Bezoek website

PCI

Bezoek website

CS Marketing partner

Bezoek website

Riwald Recycling Beverwijk

Bezoek website

EMR

Bezoek website

T. Wijker beheer

Bezoek website

DESA Security

Bezoek website

RGV Hotel Services

Bezoek website

Kenamju

Bezoek website

Sportverlichting.com

Bezoek website

Stroomdak

Bezoek website

Swanlake

Bezoek website

Bannink Accountants en Belastingadviseurs

Bezoek website

Bek & Verburg BV

Bezoek website

Bluetrace

Bezoek website

Boval

Bezoek website

De kleine verhuizer

Bezoek website

De Vilder & Wijnands Elektrotechniek

Bezoek website

Drukkerij van Rixel

Bezoek website

Refracon

Bezoek website

Industrial pump group Nederland B.V.

Bezoek website

ING Nederland

Bezoek website

Speelgoedzaak de Ballon

Bezoek website

J. van der Vlugt Holding

Bezoek website

Meemaken BV

Bezoek website

Microtechniek groep

Bezoek website

M-TEC

Bezoek website

Office Projects

Bezoek website

Silver star agencies

Bezoek website

Soccer Camps United BV

Bezoek website

Stichting promotie noordzeevis IJmuiden

Bezoek website

Ziber

Bezoek website

Care-IS vermogensbeheer

Bezoek website

Taxi van der Valk

Bezoek website

Medicsafe

Bezoek website

Tanger advocaten

Bezoek website

RSM

Bezoek website

Sipack

Bezoek website

Rijkhoff Autolaadkranen BV

Bezoek website

TMA Logistics

Bezoek website

NVD Beveiligingsgroep BV

Bezoek website

Van Delden Mode

Bezoek website

Machinefabriek Veldman

Bezoek website

Zebra Uitzendbureau

Bezoek website

Braam Recycling

Bezoek website

Brantjes Makelaars Velsen BV

Bezoek website

Cardiologie Centrum IJmond

Bezoek website

Floris Infra

Bezoek website

Glazenwasserij en schoonmaakbedrijf René Postma

Bezoek website

J. Veldman en zonen B.V

Bezoek website

Konstruktiebedrijf Hercules B.V.

Bezoek website

Leonardo Hotels

Bezoek website

Olgers Vermogensregie BV

Bezoek website

Primera Ijmuiden

Bezoek website

Prins Staal Trade & Processing B.V

Bezoek website

Truckland B.V.

Bezoek website

Van Waalwijk van Doorn Makelaars

Bezoek website

Technisch Adviesbureau IJmond B.V.

Bezoek website

Univé Regio+

Bezoek website

Rapid Logistics

Bezoek website

J. van der Vlugt Holding

VPPA

Bezoek website

Grandcafé Staal

Bezoek website

Rotterdam Factoring Service

Bezoek website

CITYMARKETING VELSEN. IJMUIDEN

Bezoek website

FOLKERTS DESIGN & PRINTING

Bezoek website

RUITENHEER

Bezoek website

T. Wijker beheer

Scholz Bouw

Bezoek website

Van Santen Transport

Bezoek website

Zwart Techniek

Bezoek website

PreZero Nederland

Bezoek website

OVERIGE SPONSOREN

Abelia

Bezoek website

Rolvink Bouw

Bezoek website

AIMS IMPROVE

Bezoek website

Controlin

Bezoek website

De drankenier

Bezoek website

De back metaalconservering

Bezoek website

Korf Catering

Bezoek website

Lasbedrijf van Vliet

Bezoek website

Passie voor slapen

Bezoek website

TIO b.v.

Bezoek website

Tromp Verhuur

Bezoek website

Van Dijk de Meern b.v.

Bezoek website

C.nu Advies

Bezoek website

Applitech B.V.

Bezoek website

Mokerdop

Bezoek website

PBN FORTEILAND IJMUIDEN

Bezoek website

Van Eck occasions

Bezoek website

De Branding Aannemingsmaatschappij

Bezoek website

Enginepowerholland

Bezoek website

Van Mossel Peugeot Heemstede

Bezoek website

Beenhakker tegels

Bezoek website

Fletcher Hotel

Bezoek website

RH Cleaning

Bezoek website

WindeX Engineering BV

Bezoek website

Bureau Bewust Verzekerd

Bezoek website

BeterBusiness

Bezoek website

Menger bouw BV

Bezoek website

Glazenwasserij van Elk

Bezoek website

Stichting Buitengewoon

Bezoek website

Holland Batteries

Bezoek website

Rolvink Bouw

Bezoek website

TCE Products

Bezoek website

BVG Group

Bezoek website

GMD logistiek

Bezoek website

CareworX

Bezoek website

Technisch Bureau W. Janssen b.v.

Bezoek website

Absolute Football Haarlem

Kennemerland Pers B.V.

Four Wheels

Tendercontrol

VAN ES CATERING

M. van Ewijk

ALLEKABELS B.V.

Braam Consulting

Naar boven