Hoofdsponsor Telstar / Strategisch partner

BUKO

Het familiebedrijf BUKO is - net als Telstar - in de jaren 60 opgericht. In de afgelopen jaren heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een gerenommeerde speler in tijdelijke verkeersmaatregelen, huisvesting, transport en tijdelijke beveiliging. Na de verkoop van de huisvesting-activiteiten in 2019 bestaat BUKO uit drie bedrijven; BUKO Infrasupport, BUKO Transport en BUKO Waakt. BUKO heeft circa 500 medewerkers en vestigingen door heel Nederland.​

BUKO is geen onbekende in de wereld van topsport. Zo sloot het eerder een 3-jarige overeenkomst met de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix voor alle tijdelijke verkeersmaatregelen.

Bezoek website

Onze partners

De sponsoren van Telstar

Community partner / Strategisch partner

Tata Steel

Tata Steel is onderdeel van Tata Steel Group en is de op één na grootste staalproducent in Europa. Tata Steel zet zich – door middel van zijn Community Partnership Programma – in voor de lokale gemeenschap door initiatieven te steunen die het economische- en sociale welzijn bevorderen van de directe omgeving. Het Community Partnership Programma van Tata Steel heeft als thema ‘Future Generations’ waarmee het staalbedrijf ernaar streeft het welzijn van de jongeren in de omgeving positief te beïnvloeden. Ook Telstar heeft de sociaal- en maatschappelijke belangen van de jeugd in de IJmond hoog in het vaandel staan. In Telstar ziet Tata Steel dus de perfecte match en maken zij zich samen hard voor de jongeren uit de omgeving. De samenwerking tussen Telstar en Tata Steel bestaat onder andere uit het ondersteunen van ‘Playing for Succes’, een programma waarin jongeren met leerachterstanden worden gecoacht en het organiseren van diverse clinics voor de jeugd uit de omgeving. Op deze manier worden jongeren gestimuleerd actief te werken aan een gezonde levensstijl. Sport en spel zijn belangrijk voor een goede gezondheid maar dragen ook bij het ontwikkelen van een positief zelfbeeld.

Bezoek website

Strategisch partner

Nederlof fish

Nederlof BV is gevestigd te Stellendam en IJmuiden en houdt zich bezig met inkoop van vis op alle Nederlandse visafslagen en import vanuit Oost-Afrika, Midden Oosten en het Verre Oosten. Nederlof is een van de grootste importeurs in Europa van Victoriabaarsfilets uit Tanzania, Uganda en Kenia per vliegtuig. Verkoop gebeurt naar supermarkten en groothandel in Nederland, Belgie, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Italie, Spanje, Portugal, Griekenland, Malta en Kroatië.

Bezoek website

Witte leeuwen

Cornelis Vrolijk

Cornelis Vrolijk is een internationaal familiebedrijf met de vijfde generatie aan het roer. Wij zijn actief in de vangst, kweek, verwerking en handel van vis en garnalen. Altijd met het doel een kwalitatief hoogstaand en duurzaam product voor menselijke consumptie te produceren. Kernactiviteit is de visserij en handel in pelagische vissoorten (zoals haring en makreel). Andere belangrijke activiteiten zijn de demersale visserij (zoals tong en schol) en de vangst en kweek van (tropische) garnalen.

Bezoek website

MPM Oil Company

MPM is opgericht in Nederland en al meer dan 25 jaar de specialist als een pure specialist in smeeroliën en vloeistoffen. Sinds het moment van onze oprichting hebben wij een prachtige ontwikkeling doorgemaakt in het creëren van groei en excellentie. Samen met onze wereldwijde klanten, leveranciers en medewerkers.
 

Onze missie is om continu de prestaties van motoren te verbeteren en te borgen door te voldoen aan de voortdurende en toenemende eisen, die de wereldwijde (auto) industrie stelt aan het gebruik van specifiek ontwikkelde smeeroliën en vloeistoffen.

Bezoek website

Port of Amsterdam

Namens de gemeente beheert, exploiteert en ontwikkelt Haven Amsterdam de ruim 1.900 hectare haventerrein en 600 hectare vaarwater. Ook is Haven Amsterdam verantwoordelijk voor een vlotte, veilige en milieuverantwoorde afwikkeling van het scheepvaartverkeer van 40 kilometer buiten de kust bij IJmuiden tot aan de Oranjesluizen. Daarnaast regisseert Haven Amsterdam op een duurzame manier de economische bedrijvigheid en werkgelegenheid in Zeehavens Amsterdam (de havens van Amsterdam, Zaanstad, Beverwijk en Velsen/IJmuiden).

Bezoek website

The share group

The Share Group int. betreft een aantal familiebedrijven welke zijn gericht op de verduurzaamde (her-)ontwikkeling van, aankoop van, participatie in, “sale & lease back” en financiering van vastgoed en vastgoedlocaties. Directe afname is mogelijk. Samen met fijne en kundige mensen, onbezorgd en vertrouwelijk bezig zijn.

Ovenbouw Holland groep

Ovenbouw Holland groep is georganiseerd op basis van flexibiliteit en gebruikmakend van de uitgebreide ervaring van het personeel. Klanten krijgen een contactpersoon binnen het bedrijf toegewezen, teneinde vlotte communicatie en flexibele samenwerking te waarborgen. Het beste team van uiterst vakkundige metselaars en ervaren toezichthouders wordt voor ieder project op zich samengesteld, afhankelijk van de aard van de werkzaamheden en de specifieke eisen van het project en de klant.

Bezoek website

Primstar BV

Gevestigd in H.I. Ambacht Holland, Primstar B.V. is de exclusieve marketeer en distributeur van het merk PRIM 7 * STARS van wilde zeebevroreen producten, die worden geproduceerd, verpakt en geëxporteerd door Atlantic Shrimpers Limited in Nigeria.


Na meer dan 20 jaar promotie van zeevruchten, bevindt Primstar B.V. zich in een nichegroep van bedrijven die zeebevroren producten kunnen aanbieden die volledig vrij zijn van antibiotica en 100% in het wild gevangen zijn.

Bezoek website

Lubbers Global Freight

Lubbers Global Freight is inmiddels uitgegroeid tot wereldwijde experts in transport en logistiek. Hun verhaal gaat over ambitie en tomeloze inzet. Om altijd voor iedere logistieke puzzel alle mogelijke oplossingen te kennen. En om uw werk makkelijker te maken.  Ze zijn continu op zoek naar de beste oplossingen, zodat uw vracht gewoon op de plaats van bestemming komt.

Bezoek website

Kledingsponsoren

Shirtsponsor

Het familiebedrijf BUKO is - net als Telstar - in de jaren 60 opgericht. In de afgelopen jaren heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een gerenommeerde speler in tijdelijke verkeersmaatregelen, huisvesting, transport en sanitair. Na de verkoop van de huisvesting-activiteiten in 2019 bestaat BUKO uit drie bedrijven; BUKO Infrasupport, BUKO Transport en ECO Toilet. BUKO heeft circa 500 medewerkers en vestigingen door heel Nederland.
 

BUKO is geen onbekende in de wereld van topsport. Zo sloot het eerder een 3-jarige overeenkomst met de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix voor de sanitaire voorzieningen en alle tijdelijke verkeersmaatregelen.

Bezoek website

Broek, rug en mouwsponsor

Nederlof BV is gevestigd te Stellendam en IJmuiden en houdt zich bezig met inkoop van vis op alle Nederlandse visafslagen en import vanuit Oost-Afrika, Midden Oosten en het Verre Oosten. Nederlof is een van de grootste importeurs in Europa van Victoriabaarsfilets uit Tanzania, Uganda en Kenia per vliegtuig. Verkoop gebeurt naar supermarkten en groothandel in Nederland, Belgie, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Italie, Spanje, Portugal, Griekenland, Malta en Kroatië.

Bezoek website

Broeksponsor

Total Timber is een gespecialiseerde importeur en voorraadhoudende groothandel van met name niet tropische houtsoorten. Door eigen rechtstreekse import, uitermate efficiënte organisatie en uitgekiende voorraad kunnen zij u uit voorraad een breed programma aan kunstmatig gedroogd hout aanbieden tegen concurrerende prijzen en condities.

Bezoek website

Kledingleverancier

Robey wordt in 1947 opgericht in Rotterdam. Na de Tweede Wereldoorlog raapt de gebombardeerde stad zich bij elkaar, letterlijk en figuurlijk. Met passie en positivisme bouwt men aan een nieuw bestaan. Zo ook Pieter Bey, die vanuit zijn woonhuis in Blijdorp zijn droom realiseert: een eigen sportmerk. Hij plakt de eerste twee letters van zijn geliefde Rotterdam voor de drie letters van zijn achternaam en creëert zo de merknaam Ro-bey.

Bezoek website

Overige sponsoren

RELATIEBEHEER

Gemeente Velsen
www.velsen.nl
 

SATELLIET SPONSORS


Bluedesk E-Business BV
www.bluedesk.nl
 

Inbev
www.ab-inbev.nl
 

Jan de Wit Group NV
www.jandewitgroup.com
 

Zeehaven IJmuiden
www.zeehaven.nl
 

Zwart Techniek
www.zwarttechniek.nl
 

STER SPONSORS 

Astrea Productie B.V.
www.astrea-productie.nl
 

RSM
www.rsmnl.nl
 

CS Marketing partner
www.csmarketingpartner.nl


Tanger advocaten
www.tanger.nl

Bluetrace
www.bluetrace.nl
 

Cargo Masters
www.cargomasters.nl
 

Ziber
www.ziber.nl
 

Reanda Netherlands
www.reanda-netherlands.com
 

Riwald Recycling Beverwijk
www.riwaldrecycling.nl
 

Zebra Uitzendbureau
www.zebra-uitzend.nl
 

Best global logistics
www.bestgloballogistics.nl
 

Bontrup company
www.bontrup.com
 

Wesco IJmuiden
www.wescoijmuiden.nl
 

W-rite!
www.w-rite.nl

Rabobank Haarlem-IJmond
www.rabobank.nl

FLEX SPONSORS

Meemaken BV
www.meemakenbv.com
 

Bike totaal A.Donker
www.donker.biketotaal.nl
 

Marpol Services
www.marpolservices.nl

Silver star agencies
www.silver-star-agencies.com
 

TMA Logistics
www.tmalogistics.nl
 

Loodswezen
www.loodswezen.nl
 

SNS Bank
www.snsbank.nl
 

Van Till Advocaten
www.vantill.nl
 

BUSINESSCLUB SPONSOR

Venus en de Waard
www.venusendewaard.nl

De Vilder & Wijnands Elektrotechniek
www.vilder-wijnands.nl

Floris Infra
www.florisinfra.nl

Office Projects
www.officeprojects.nl

Leonardo Hotels
www.leonardo-hotels.nl

AYOP
www.ayop.com

Kenamju
www.kenamju.nl

Stadswacht BV
www.stadswacht.nl

T. Wijker beheer

De Bie Buitenwerk
www.debiebuitenwerk.nl

A.A. Zwart Beheer

PCI
www.pcinederland.nl

Bannink Accountants en Belastingadviseurs
www.banninkab.nl

Braam Recycling 
www.braamrecycling.nl

BeterBusiness
www.beterbusiness.nl

Cardiologie Centrum IJmond
www.cardiologiecentra.nl
 

C.nu Advies
https://cnu-advies.nl
 

De Unieke Pijnvrij Methode
www.depijnvrijmethode.nl

 

Brantjes Makelaars Velsen BV
www.brantjesmakelaars.nl

De kleine verhuizer
www.kleineverhuizer.nl 

Stichting promotie noordzeevis IJmuiden
https://noordzeevisuit-ijmuiden.nl


Media Mirror 
www.media-mirror.nl 


Drukkerij van Rixel 
www.vanrixel.nl 


DESA Security 
www.desasecurity.nl 


Van Santen Transport BV
www.vansantengrp.nl


Uitprinten
www.uitprinten.com


Compeer b.v.
www.compeerbv.nl


De Hooge Waerder b.v.
www.dehoogewaerder.nl


Hoveniersbedrijf Wim Adrichem
www.wimadrichem.nl


ING Nederland
www.ing.nl


J. Veldman en zonen B.V
www.veldmanmetalen.nl


J. van der Vlugt Holding


Machinefabriek Veldman
www.veldman.nl


Spiering Installatietechniek b.v.
www.spiering.nl


Roeda Netwerk Notarissen
www.netwerknotarissen.nl


Truckland B.V.
www.truckland.nl


Van Waalwijk van Doorn Makelaars
www.vanwaalwijkvandoorn.nl


Velserbeek Hyundai
www.velserbeek.nl


VHC jongens
www.vhcjongensbv.nl


Meday uitzendbureau
www.meday.nl


Werckpost IJmuiden
www.werckpost.nl 


Evers partners
www.everspartners.nl


Prins Staal Trade & Processing B.V
www.prinsstaalhandel.nl


Microtechniek groep
www.microtechniek.nl


Primera
www.primera.nl


Rijkhoff Autolaadkranen BV
www.rijkhoffautokranen.nl


Univé regio +
www.unive.nl


Industrial pump group Nederland B.V.
www.industrialpumps.nl


IJmond werkt
www.ijmondwerkt.com


Konstruktiebedrijf Hercules B.V.
www.herculeskonstruktie.nl


Soccer Camps United BV
www.soccercampsunited.com


Van Delden Mode
www.vandeldenmode.nl


Voetbaldrukker B.V.
www.voetbaldrukker.nl


Glazenwasserij en schoonmaakbedrijf René Postma
www.renetpostma.net


RGV Hotel Services
www.rgvhotelservices.nl


Care-IS vermogensbeheer
www.care-is.nl


Boval
www.boval.nl


Bek & Verburg BV
www.bek-verburg.nl
 

Beeksma Banket
https://beeksmabanket.nl

Matowe BV
 

Medicsafe
www.medicsafe.nl
 

Rapid Logistics
www.rapidlogistics.nl
 

Red Ribbon Asset Management
www.redribbon.co
 

Taxi van der Valk
www.vandervalkgroup.nl
 

Technisch Adviesbureau IJmond B.V.
www.eajanze.nl

 

Grand Café Staal
www.grandcafestaal.nl

CLUB VAN DUIZEND

Speelgoedzaak de Ballon
TCE Products
De drankenier
TOPP
M. van Ewijk
Menger bouw BV
Four Wheels 
Tromp Verhuur
Stichting Buitengewoon
GMD logistiek
Abelia
RH Cleaning
Glazenwasserij van Elk
Mokerdop.com
Passie voor slapen
Van Eck occasions
 

BORD EN LED SPONSOR


CC Fashions
Trigger Screens
Van Mossel Peugeot Heemstede
Lasbedrijf van Vliet en zn. bv
Cargo Masters
NVD Beveiligingsgroep BV
Sportverlichting.com
CSC Sport
AC autoruitenspecialist.nl/123ruit.nl
Technisch Bureau W. Janssen b.v.
TIO b.v.
Van Dijk de Meern b.v.
M-TEC
Applitech B.V.
De Branding Aannemingsmaatschappij B.V.
Korf Catering
Lux advocaten
Fletcher Hotel
B22
Beenhakker tegels
CareworX
De back metaalconservering
Forteiland
BVG Group
Cornelis Vrolijk
Enginepowerholland BV
Holland Batteries
Jan de Wit group NV
Mammoet Nederland BV
Stroomdak
Swanlake
Controlin
Detimmerfabriek.com
WindeX Engineering BV
.IJmuiden
Patina Dakdenkers
Absolute Football Haarlem

MEDIAPARTNER

Kennemerland Pers B.V.
RTV NH

Naar boven
Cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site.