Single Blog Title

This is a single blog caption

Wil jij trainen als een echte Witte Leeuw?

Telstar organiseert in de zomervakantie weer twee Telstar Soccer Camps in het Rabobank IJmond Stadion. Ben je tussen de 6 en 15 jaar oud en wil je drie dagen lang voetballen en plezier maken in een uniek Telstar Soccer Camps-tenue? Schrijf je dan nu in via www.sctelstar.nl/soccercamps!

De Telstar Soccer Camps zijn van maandag 23 juli tot en met woensdag 25 juli en van maandag 28 augustus tot en met woensdag 30 augustus. Alle trainingen vinden dagelijks plaats in het stadion van 9:00-15:00 uur en staan onder leiding van gediplomeerde trainers van de Telstar Soccer Camps. En uiteraard mag je na afloop je Telstar Soccer Camps-tenue houden als herinnering aan drie geweldige dagen!

Nieuw bij de Soccer Camps: de Telstar Skill Games!

Als nieuw onderdeel van het Telstar Soccer Camps-programma introduceert Telstar dit jaar de Skill Games! Hierbij worden de gaafste Skill Games uit de voetbalgame FIFA op het voetbalveld nagedaan. Ook je persoonlijke ranking en informkaart zullen niet ontbreken. FIFA is nog nooit zo echt geweest!

Volledig programma

Naast een uitgebreid voetbalprogramma vindt er tijdens de Telstar Soccer Camps ook een animatieprogramma plaats, zoals bijvoorbeeld een voetbalquiz, bingo en een voetbalfilm. Bovendien komen er tijdens de Telstar Soccer Camps spelers van het eerste elftal van Telstar op bezoek om voetbaltips te geven en handtekeningen uit te delen! Uiteraard is er ook gelegenheid om op de foto te gaan met de spelers!

Deelname

De kosten van een driedaags Telstar Soccer Camp bedragen € 135,- per deelnemend kind. Vragen? Stuur dan een e-mail naar soccercamps@sctelstar.nl.

Doe jij ook mee? Ga snel naar www.sctelstar.nl/soccercamps en schrijf je in!