Single Blog Title

This is a single blog caption

Wij zoeken buddy’s!

Dit is Maud. Maud is 7 jaar en woont bij haar pleegouders. Nadat zij in december Reda sprak na afloop van Telstar – Jong AZ zijn de twee dikke vrienden geworden. In deze moeilijke periode werkt Maud thuis aan haar schoolwerk en speelt ze buiten met haar andere pleegbroertje en zusje. Toch vind Maud het erg lastig allemaal. Geen school, geen ballet, niet meer met haar oudere broers en zus kunnen knuffelen. Ze was dan ook énorm blij toen Reda haar verraste en de twee samen konden bijkletsen via de telefoon.

En dat, dat is de kracht van voetbal. Onze spelers zijn daarom actief op zoek naar kinderen die zij de komende weken kunnen bijstaan. Heeft uw kind het lastig met deze hele situatie, kan hij of zij wel even een verzetje gebruiken of wil hij of zij gewoon even heerlijk bijkletsen met één van de Witte Leeuwen?

Wij zijn op zoek naar buddy’s! Buddy’s om wekelijks even met onze spelers te videobellen. Even onder de veilige vleugels te verkeren van onze Witte Leeuwen die een lichtpuntje kunnen vormen voor kinderen die het nu even lastig hebben.

De komende periode inventariseren wij welke kinderen onze steun goed kunnen gebruiken. Kent u een kind in de leeftijd 6 t/m 12 jaar? Geef hem of haar dan snel op via onderstaand formulier. Geef daarbij genoeg achtergrondinformatie zodat ook onze Witte Leeuwen weten met wie zij gaan bellen.

https://docs.google.com/…/1FAIpQLSeehyZXvs66-eA18n…/viewform

let op: bij veel aanmelding zullen wij een schifting maken in de deelnemers