Single Blog Title

This is a single blog caption

Wi-Fi specialist Bluetrace nieuwe shirtsponsor Telstar

Telstar en Bluetrace gaan de samenwerking intensiveren. Vanaf heden prijkt de naam Bluetrace op de rug van het shirt van Telstar. Het bedrijf dat marktleider in slimme business oplossingen op basis van Wi-Fi en bluetooth signalen is sinds het seizoen 2015/2016 aan de club verbonden.  Bluetrace zorgde er voor dat het Rabobank IJmond Stadion full connected is en daarmee tot een selecte groep stadions in Nederland behoort waar de bezoekers toegang heeft tot razendsnel internet.

“Als bescheiden club zijn wij altijd op zoek naar creatieve mogelijkheden om ons als club te verbeteren. De samenwerking met Bluetrace geeft Telstar tevens veel extra mogelijkheden om services binnen het stadion uit te breiden. Wij hebben gemerkt dat er binnen de supportersgeledingen behoefte is aan de mogelijkheid om ook in het stadion gebruik te kunnen maken van de internetmogelijkheden. Ook geeft het ons mogelijkheden om in de toekomst het een en ander te monitoren, services en informatievoorzieningen uit te breiden. Deze samenwerking is een prachtig voorbeeld van het businesspartnermodel waar wij als club de laatste jaren regelmatig op inzetten. ” Aldus commercieel directeur Steef Hammerstein.

General Manager Norbert de Kort van Bluetrace verwacht veel van het sponsorschap: “Het is voor ons een perfecte mogelijkheid om te laten zien wat wij kunnen. De supporters van Telstar krijgen Wi-Fi op het niveau dat ze thuis gewend zijn en de club krijgt de beschikking over data waarmee ze de dienstverlening aan de supporters kunnen verbeteren.”

Telstar en Bluetrace zullen de komende periode benutten om de mogelijkheden verder uit te rollen binnen de nationale stadions en grote evenementen. Diverse clubs zijn inmiddels in gesprek met Bluetrace en bekijken de mogelijkheden om de voorzieningen te implementeren in de stadions.

Over Bluetrace
Bluetrace ontwikkelt sinds 2010 baanbrekende Business Intelligence systemen op basis van Wi-Fi en Bluetooth signalen. We helpen bedrijven, openbare instellingen en overheden bij het bereiken van betere resultaten door het verstrekken van geldige gegevens. Tevens bieden wij een platform voor klantloyaliteit en online marketing. Overal waar verkeer en mensen zijn, voeren wij analyses uit. Bluetrace hecht aan bescherming van de anonimiteit en privacy van consumenten en opdrachtgevers.