Single Blog Title

This is a single blog caption

BVC Bloemendaal geen partij voor Telstar

Telstar heeft in de voorbereiding op het seizoen 2019/’20 ook BVC Bloemendaal aan de zegekar gebonden. Na zaterdag jl. buurman VV IJmuiden met 6-0 verslagen te hebben, werd met 5-0 van de zondagderdeklasser gewonnen.

Ook in dit oefenduel stelde trainer/coach een aantal proefspelers op. De meest bekende namen waren die van Crescendo van Berkel, Dylan George en Luis Pedro.
In de eerste tien minuten kreeg Reda Kharchouch twee uitstekende mogelijkheden om Telstar al vroeg op voorsprong te schieten. De eerste keer lobde hij de bal over de keeper maar ook over het doel. Even later kopte hij de bal naast. In de 13e minuut kwam Telstar aan de leiding. Uit een hoekschop van Azzedine Dkidak kopte Crescendo van Berkel in de korte hoek raak: 1-0. Wie? Ja, u leest het goed! Crescendo van Berkel is na Noorwegen en Hongkong in Nederland teruggekeerd. Wie weet, zien we de verdediger weer in het Telstar-tenue schitteren. In de 26e minuut schoot Luis Pedro de bal op de lat. De bal uit de rebound werd door Sam Aarts hoog over het doel geschoten. Twee minuten later was het wel raak. De bal uit een steekpass van Dylan George werd door Reda Kharchouch op juiste waarde ingeschat. Hij schoof de bal voorbij doelman Daan Kamp tegen de touwen: 2-0. In de 35e minuut werd het 3-0. Vlak voor deze derde Velsense treffer hadden Luis Pedro en Azzedine Dkidak het geluk niet aan hun zijde. Beiden schoten de bal net langs de verkeerde kant van de paal. Een prachtige aanval van Dylan George en John Hilton werd door laatstgenoemde fraai afgerond: 3-0.

Na rust kwam de in het oranje gestoken BVC Bloemendaal er nauwelijks meer aan te pas. Eigenlijk best wel logisch. De Bloemendalers genieten van de zomerstop. Hoe anders is het met Telstar gesteld. De Witte Leeuwen zijn bezig met de tweede week van de voorbereiding. Uiteraard is dit in het veld terug te zien. Al werden er in de tweede helft veel kansen niet benut. Vooral Richelor Sprangers en Anthony Berenstein hadden moeite om het vijandelijke doel te vinden. Voor Anass Najah en Melle Springer lag doelman Barry van den Brink in de weg. Hun afstandsschoten waren hard en laag maar Van den Brink redde voortreffelijk op beide inzetten. In de 76e minuut was het wel raak. Na een goede combinatie tussen Melle Springer en Richelor Sprangers was het Senne Lynen die de bal het laatste zetje gaf: 4-0. Nog geen zestig tellen later bepaalde Melle Springer de eindstand op 5-0. Na een fraaie combinatie tussen Shayne Pattynama en Senne Lynen schoot de IJmuidenaar van dichtbij de vijfde Velsense treffer in het doel: 5-0.

VOLGENDE OEFENWEDSTRIJD
zaterdag 13 juli 2019 – 17.00 uur: Telstar – AZ

STATISTIEKEN

Opstellingen
Telstar, tot 60e minuut: 20. Abdel Mounaum El Ouazzane, 2. John Hilton, 5. Bradley Vliet, 7. Dylan George, 9. Reda Kharchouch, 14. Azzedine Dkidak, 16. Sam Aarts, 17. Redouan El Yaakoubi, 27. Roscello Vlijter, 28. Crescendo van Berkel en 29. Luis Pedro.

Telstar, na 60e minuut: 20. Abdel Mounaum El Ouazzane, 4. Denzel Budde, 6. Frank Korpershoek, 8. Senne Lynen, 10. Melle Springer, 11. Anthony Berenstein, 13. Ilias Bronkhorst, 19. Richelor Sprangers, 21. Anass Najah, 25. Shayne Pattynama en 30. Tuur Houben.

BVC Bloemendaal: 1, Daan Kamp (46e min. 21. Barry van den Brink), 2. Lars van Eck, 3. Daan Klaassen (76e min. 14. Kevin Ottevanger), 4. Bart de Bruine (76e min. 18. Sjors van der Mark), 5. Jasper Nelis (70e min. 15. Mounir Hafidi), 6. Daan Geldermans, 7. Wouter Snel (46e min. 12. Alberto Sallo), 8. Marc Cappon (46e min. 13. Jesse van der Meer), 9. Friso Jager, 10. Thijs Verbeek (46e min. 17. Rens Boing) en 11. Joost van den Boogaard.

Arbitrage
scheidsrechter: de heer R. Weiland
assistent-scheidsrechters: de heren J. Pleijte en Y.R. Weterings

Scoreverloop
13e min. 1-0 Crescendo van Berkel
28e min. 2-0 Reda Kharchouch
35e min. 3-0 John Hilton
76e min. 4-0 Senne Lynen
77e min. 5-0 Melle Springer