Vrijwilligers

00693755

Vrijwilligers

Zoals bij iedere vereniging bestaat de organisatie van Telstar voor een belangrijk deel uit de inzet van onze vrijwilligers.

Telstar wordt door de vrijwilligers op verschillende gebieden geholpen o.a. veldonderhoud, het bereiden van maaltijden voor de selectie, stewards, de administratie en het overige onderhoud van zowel binnen als buiten het stadion.

Op de wedstrijdavonden wordt Telstar ook uitstekend geholpen door haar vrijwilligers. Op deze avond hebben de vrijwilligers hun eigen werkzaamheden. En natuurlijk kunnen ze genieten van de wedstrijd.
 De meeste vrijwilligers doen dit uit liefde voor hun club Telstar. Maar ook voor een zinvolle tijdbesteding en het leggen van sociale contacten. Het samen bezig zijn, een gezellig kopje koffie drinken en natuurlijk alles rondom voetbal samen bespreken!

Alle vrijwilligers krijgen een plek binnen de organisatie, tijdens hun werkzaamheden worden ze door ons verzekerd en krijgen ze informatie over het wel en wee van de club.

Telstar hoopt nog jaren gebruikt te kunnen maken van hun geweldige inzet en hoopt nog vele vrijwilligers te mogen verwelkomen.

Heeft u interesse om als vrijwilliger aan de gang te gaan bij Telstar? Neemt u dan contact op via administratie@sctelstar.nl