Single Blog Title

This is a single blog caption

Voormalig Witte Leeuw laat hart spreken

De Telstar harten kloppen weer als vanouds. De actie met de Telstar box leverde het eerste weekend al veel aanmeldingen op van supporters die zondag a.s. gaan genieten van een heerlijke box die is samengesteld met lokale cateraars. Het zorgt ook voor mooie initiatieven zoals die van Radi el Kaddouri. Radi en zijn broer Ahmed zijn succesvolle ondernemers in vastgoed. Naast zijn werkzaamheden bij Stadswacht is Radi ook vaak bij Telstar te vinden. De broers zijn afkomstig uit Velsen-Noord en waren beide in de jeugd actief bij de Witte Leeuwen. Toen Radi Telstar’s commercieel directeur Steef Hammerstein op de radio passioneel hoorde vertellen over de actie kreeg ook hij het gevoel dat hij iets moest en kon doen.

“Iets voor de mensen in de vitale beroepen. Denk aan de mensen in de zorg, de leraren, politie. Zodoende heb ik gesproken met Steef en heb ik een eerste bestelling gedaan” vertelt een enthousiaste Radi. “Ik vind het erg mooi om op deze manier een steentje te kunnen bijdragen in een moeilijke tijd. Als oud-voetballer heb ik nog altijd een warm gevoel bij de club en op deze wijze kan ik mensen blij maken. Daarnaast weet ik dat ik zowel Telstar als de lokale ondernemers hiermee steun.”

Radi kreeg de afgelopen dagen enorm veel berichten. “Dat klopt. Ik heb een oproep gedaan op mijn LinkedIn pagina en heb al veel aanmeldingen gehad. Mensen uit vitale beroepen, maar ook mensen die gewoon net even dat steuntje in de rug nodig hebben. Ik hoop dat wij ze dat op deze manier kunnen geven. En het doel? Dat is moeilijk te zeggen. Ik heb de eerste 50 boxen afgenomen en die gaan al een mooie bestemming krijgen. Ik hoop er nog 50 af te kunnen nemen en te laten bezorgen.” besluit Radi hoopvol.

Ben jij al in het bezit van deze bijzondere box? Op zondag 26 april willen wij er, samen met u en verschillende lokale cateraars van de club en in nauwe samenwerking met Stichting Noordzeevis IJmuiden, weer een typisch avondje Telstar van maken. Dit doen wij door het verkopen van een pakket met daarin een viergangendiner met verschillende soorten vis en een heerlijke cheesecake om het diner mee af te sluiten. Het diner is slechts een opwarmertje naar dat wat komen gaat! Lees er hier alles over of bestel hier uw box!