Single Blog Title

This is a single blog caption

Vonk en Telstar trekken verder

De afgelopen weken voerden de club en Michel intensieve gesprekken. De slotsom is dat de samenwerking aan het eind van dit seizoen gaat eindigen. Samen trekken we de conclusie dat er de afgelopen drie seizoenen enorme stappen zijn gemaakt. Dit zowel organisatorisch als financieel economisch. De technische organisatie staat als een huis en er is een voor onze club weergaloos transferresultaat geboekt. Spelers zijn beter geworden en het vertoonde spel, hoewel wisselvallig, is goed tot zeer goed te noemen.

Pieter de Waard, algemeen directeur: ‘Met Michel vertrekt de meest allround hoofdtrainer en technisch manager die ik bij de club mee heb gemaakt. De Witte Leeuwen vonden in hem een vakman en we leerden een hoop van elkaar. Hij verdient meer sportief geluk en een nog betere club dan Telstar.’

Michel Vonk:’Ik ben Telstar dankbaar voor de kans die zij mij hebben gegeven en ben trots op hetgeen ik de afgelopen 3 jaar bij deze club heb neer kunnen zetten ‘.

De club gaat zich nu beraden en trachten om op de meest korte termijn een waardige opvolger aan te stellen. De Witte Leeuwen danken Michel voor zijn tomeloze inzet en ijver. Vonk en Telstar mogen terugkijken op een mooie periode en de club is trots dat Michel onze hoofdtrainer en technisch manager is geweest.