Single Blog Title

This is a single blog caption

Voetbal in Haarlem nieuwe mediapartner Telstar

Telstar en Voetbal in Haarlem hebben overeenstemming bereikt over een samenwerking voor de komende drie seizoenen. De komende drie seizoenen gaan beide partijen samenwerken op het gebied van verslaggeving rondom de wedstrijden van de Witte Leeuwen, een competitie voor jeugdelftallen tijdens de thuiswedstrijden van Telstar en krijgt het team van Voetbal in Haarlem een vast item in onder andere het programmaboekje van Telstar.

“Wij zijn blij met de overeenkomst die wij hebben bereikt. De samenwerking met een gerenommeerde partij vol met mannen met een grote passie voor voetbal. Daarnaast spraken de toekomstplannen ons enorm aan en ben ik er van overtuigd dat wij elkaar sterker gaan maken, Wij snappen de keuze van de jongens voor Telstar. Als je in een stad zit zonder club is het heel begrijpelijk dat je het toch opzoekt ” spreekt Dennis Bliek enthousiast en met een knipoog.

Ook Martijn Prinsen van het online voetbalplatform denkt daar zo over. “We volgen alle amateurclubs uit de IJmond al, dus de samenwerking is voor ons een logische volgende stap. Telstar is een begrip in de voetbalwereld en wij zijn daarom enorm trots op deze overeenkomst met de –  helaas – enige profclub uit de regio. Samen gaan we zorgen voor meer binding met de regionale amateurverenigingen. Telstar is echt een hele fijne club,” besluit hij.

De website voetbalinhaarlem.nl is twee jaar geleden ontstaan als platform wat nieuws brengt over het voetbal in het gebied tussen IJmuiden en Hillegom en Zandvoort en Rijsenhout. Ook zijn uitslagen, standen en wedstrijdprogramma’s te bekijken. Er is tevens een eigen talentencompetitie: de O-23 Cup. Maar liefst 24 clubs uit de regio nemen deel aan het talententoernooi. Voetbal in Haarlem wil de regionale voetbalwereld verbinden en uiteindelijk helpen om een hoger niveau te bereiken.