Single Blog Title

This is a single blog caption

Voetbal, bier en pizza!

De hekkensluiter komt op bezoek in Velsen-Zuid. Voor Telstar de ultieme kans om afstand te nemen van de onderste regionen. De weg omhoog is ingezet na 2 overwinningen op rij. Maandagavond werd een knappe zege behaald in Helmond. Telstar overwon een doelpuntenfestijn: 3-4.

Als seizoenkaarthouders kunt u komende vrijdag voor slechts 2 euro per stuk iemand meenemen naar de wedstrijd. Koopt u vrijdagavond tussen 19.00 uur en 20.00 uur, op vertoon van uw seizoenkaart, een kaart bij de kassa’s rond het stadion, dan ontvangt u de kaarten voor 2 euro per stuk (let op: alleen voor het vak van uw seizoenkaart). Hiermee willen wij u als seizoenkaarthouders de mogelijkheid geven om goedkoop iemand met u mee te nemen om samen van de Witte Leeuwen te genieten.

Na afloop van de wedstrijd is er een gezellig feest in het supportershome, het Paviljoen. Het eerste vat bier is van de club, en Frans Zeilmaker is aanwezig voor gezellige live muziek. Daarna stelt Domino’s IJmuiden een aantal pizza’s beschikbaar die na de wedstrijd zullen worden afgeleverd in het Paviljoen. Heerlijk genieten met, daar wij hopen, 3 punten en pizzapunten!