Single Blog Title

This is a single blog caption

Vacature facilitair Manager

Telstar
Telstar is een betaald voetbalclub uit Velsen-Zuid, opgericht in 1963 en uitkomend in de Jupiler League. Momenteel staat Telstar in de top van de competitie en doet mee om de prijzen. Telstar heeft 180 partners en vervult daarmee een belangrijke functie in de regio IJmond als regionaal business platform.

En Telstar is meer dan alleen voetbal. Telstar is zeer actief met de stichting Telstar Thuis in de Wijk. Bij de Witte Leeuwen gaan maatschappelijk en commercieel hand in hand. Met bedrijfsleven en overheid. Bij de club deelt iedereen de volgende kernwaarden: strijdlustig, saamhorig, sympathiek en spraakmakend.

Facilitair Manager (40 uur)
Telstar N.V. heeft 2 locaties, het Rabobank IJmond Stadion en het Sluizen en Haven Informatie Punt (SHIP). Telstar zoekt een Facilitair Manager voor de faciliteiten en de exploitatie van beide locaties. Facilitair en horeca, belangrijke pijlers in de bedrijfsvoering, in één functie.

Stadionfaciliteiten: de Facilitair Manager is verantwoordelijk voor de staat van het stadion, de kantoren, sportvelden, horeca, ICT, beveiliging, BHV en schoonmaak. Tevens draagt de Facilitair Manager zorg voor optimale werkomstandigheden voor medewerkers (zowel kantoor als voetbal) en huurders en stuurt daartoe de ondersteunende medewerkers aan.
Horeca faciliteiten: de Facilitair Manager is verantwoordelijk voor het optimaal exploiteren van de horeca locaties binnen het stadion en SHIP.

De juiste persoon rapporteert aan de Algemeen directeur en wordt onderdeel van een klein hecht team dat met elkaar Telstar naar een nog hoger niveau tilt.

Hoofdtaken
– Verantwoordelijk voor tactisch en strategisch beheer van alle facilitaire processen
– In combinatie met commercieel directeur de omzet optimaliseren door creatief implementeren van activiteiten voor stadion, SHIP en horeca faciliteiten
– Aansturen van en leiding geven aan medewerkers, binnen veld van verantwoordelijkheden, waaronder de locatiemanager van SHIP.
– Plannen en inhuren medewerkers
– In samenspraak met de financiële administratie eindverantwoordelijk voor een optimaal administratief proces
– Ontvangen van, en toezicht houden op, externe installatie- en onderhoudsmedewerkers
– Toezicht op interne- en externe schoonmaakinstanties
– Uitbouwen en uitvoeren van het onderhoudsplan voor het stadion
– Op de hoogte zijn van trends en ontwikkelingen binnen het facilitair speelveld; waarbij het terugbrengen van kosten de hoofdopdracht is
– Inspelen op innovatie en verbreding dienstverlening,
– Optimaliseren van beleving van medewerkers en bezoekers door middel van maximale gastvrijheid
Wat vragen wij:
HBO werk en denkniveau (bij voorkeur een technische achtergrond)
minimaal 5 jaar relevante werkervaring (bij voorkeur binnen dienstverlening)
motiverend leidinggeven, vernieuwings- en resultaatgericht
creativiteit (met weinig middelen veel bereiken)
bij voorkeur woonachtig in de regio
ervaring met, of kennis van horeca is een pré
affiniteit met voetbal
Persoonlijke kwaliteiten:
flexibiliteit/aanpassingsvermogen (bereid om in de avonduren te werken)
verbinder, netwerker
daadkrachtig, gedreven
strategische en stevige gesprekspartner voor directeur

Wat bieden we jou?
Naast passende arbeidsvoorwaarden bieden wij je een werkomgeving met ruimte voor talent, creativiteit en persoonlijke groei. Het gaat om een aanstelling voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

Jouw reactie
Ben je enthousiast? Solliciteer dan direct door je motivatie met CV voor donderdag 12 april naar Roel Buikema te sturen, roel@sctelstar.nl . Een persoonlijkheidstest maakt onderdeel uit van de selectieprocedure. Meer informatie over onze organisatie vind je op www.sctelstar.nl