Single Blog Title

This is a single blog caption

Unieke signeersessie Frankie Number Six

Unieke signeersessie Frankie Number Six

De lancering van het nieuwste Telstar initiatief het eau de toilette Frankie Number Six is een groot succes. Inmiddels kunnen flink wat vaders zich opmaken voor het mooiste vaderdag cadeau in jaren. In de eerste 24 uur na de lancering blijkt eens te meer dat captain Frank Korpershoek een unieke positie inneemt in de regio.

Op vrijdag 19 juni heeft iedereen tussen 14 en 15 uur de mogelijkheid om met hun held Frank Korpershoek op de foto te gaan. In het Telstar Stadion wordt een speciale ouderwetse viskar in gereedheid gebracht waar jij jouw onvergetelijke foto met onze aanvoerder kan maken en direct zijn heerlijke eau de toilette kunt ruiken en aanschaffen. Ook zal Frank speciaal ontworpen fankaarten signeren en serveren wij uiteraard verse haring!

De toegang is geheel gratis. U kunt alleen per pin betalen. Tevens vragen wij iedereen zich te houden aan de voorschriften in verband met de gezondheid van u en onze medewerkers. Heeft u eerder al het eau de toilette gekocht en heeft u hem reeds in huis? Uiteraard kunt u deze ook nog laten signeren!