Single Blog Title

This is a single blog caption

Trainer Mike Snoei verlaat de Witte Leeuwen

Telstar trainer Mike Snoei heeft Telstar laten weten de overstap te maken naar De Graafschap. Vanaf het komende seizoen zal hij de scepter zwaaien bij de Superboeren uit Doetinchem.

“De goede resultaten van de laatste twee seizoenen hebben we niet geheim kunnen houden. Trainer Mike Snoei verruilt de Witte Leeuwen voor onze vrienden in het oosten, de Superboeren. Wij danken Mike voor zijn inzet, geduld en vertrouwen. Wij gaan op zoek naar een trainer die gelijk aan Mike zijn jongens sprankelend voetbal laat spelen. Een die voetballers beter maakt en een die sfeer en kameraadschap creëert. Dit is precies wat we met Snoei kregen en dat is vanaf nu onze standaard.” Licht algemeen directeur Pieter de Waard toe.

Mike Snoei kwam in 2017 naar Telstar toe. In zijn eerste seizoen maakte de Witte Leeuwen een ongekende opmars met spelers als Jerdy Schouten, Mohammed Osman, Melvin Platje, Andrija Novakovich en Rody de Boer. De beloning was de halve finale van de play-offs tegen De Graafschap. In een heroïsche tweestrijd trok Telstar nét aan het kortste eind, maar liet het voetbalminnend Nederland ronduit genieten. In het seizoen 2018/2019 waren de resultaten minder aansprekend, maar kon Telstar door een goede tweede seizoenshelft lang meedoen om de plekken die recht gaven op nacompetitie. In de slotfase moest Telstar zich echter alsnog gewonnen geven en bleef het met lege handen achter.