Single Blog Title

This is a single blog caption

Tony Kok naar PSV

Tony Kok, de eSporter van Telstar, is de eerste speler binnen Nederland die een transfer maakt, en daar zijn wij trots op. Per direct maakt Tony de overstap naar PSV waar hij de club zal vertegenwoordigen in de nationale en internationale toernooien. Met gemengde gevoelens kijken de Witte Leeuwen naar deze prachtige overstap.
“Het laat eens te meer zien dat de Jupiler League in zijn algemeenheid een prachtige springplank is om hogerop te komen. Tony heeft in de korte periode bij de Witte Leeuwen veel indruk gemaakt. Als eSporter bereikte hij de finale van de FIWC in Londen, maar ook buiten het veld hebben wij Tony leren kennen als een fantastische jongen met veel ambitie. Wij zullen Tony enorm gaan missen, maar wij gunnen hem deze stap en hopen dat hij zijn fantastische prestaties door kan trekken. Ook gaat dank uit naar Bundled die de begeleiding van Tony en een stuk organisatie bij Telstar prima geregeld heeft.” aldus Dennis Bliek namens Telstar.
De komende periode gaan Telstar en Bundled gezamenlijk op zoek naar een nieuwe eSporter. De eerste gesprekken zijn reeds gevoerd. Daarnaast wordt er gekeken naar mogelijkheden een eigen competitie op te richten. Ook hier lopen de gesprekken met de diverse partijen.