Single Blog Title

This is a single blog caption

Thuiswedstrijd Telstar als OldStars -ontmoetingsplek voor verenigingen uit IJmond

Afgelopen vrijdagavond is bij de wedstrijd Telstar- FC Dordrecht een uitwisselingsmoment georganiseerd tussen diverse verenigingen uit de IJmond over het thema OldStars walking football. Het Nationaal Ouderenfonds was deze avond in de lead, een avond die tot stand kwam uit de samenwerking tussen Telstar en Careworx en werd mogelijk gemaakt door Rabobank. Rondom de wedstrijd was er voor de belangstellende verenigingen de gelegenheid om vragen te stellen. In de rust pakte de OldStars van Telstar en FC Dordrecht het podium, door op het veld een partijtje walking football te spelen.


Beverwijk 

Op de dag na de wedstrijd gaf Beverwijk het goede voorbeeld. In het jaar dat de vereniging 100 jaar bestaat werd er afgetrapt met walking football. De komende weken wordt in de aanloop naar de grote reünie getracht het aantal deelnemers op te krikken. Een samenwerking met andere verenigingen uit Beverwijk lijkt daarin niet uitgesloten.


10 april
Op 10 april staat de volgende ontmoeting op het programma als er een toernooi wordt georganiseerd in het stadion van Telstar. Voor meer informatie kunnen belangstellenden contact opnemen met landelijk OldStars walking football projectmanager Johan Annema (j.annema@ouderenfonds.nl).


Lokale ondersteuning
De start van het OldStars-project in de IJmond regio krijgt ondersteuning van de lokale partners Fonds Sluyterman van Loo, Stichting Hofje Codde en Van Beresteyn, de J.C. Ruigrok Stichting, het Sint Jacobs Godshuis en Rabobank IJmond.