Single Blog Title

This is a single blog caption

Thuis in de Wijk ontvangt 3.000 euro van ING

De actie begin dit jaar om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen en daarmee een zo’n hoog mogelijk bedrag te ontvangen van het ING Nederland fonds, heeft Telstar Thuis in de Wijk een mooi bedrag van 3.000 euro opgeleverd.

De vijf genomineerde verenigingen en stichtingen uit de regio IJmond-Zaanstreek kregen tijdens een feestelijke bijeenkomst bij het ING-kantoor in Zaandam de uitslag te horen. Daar bleek dat Telstar Thuis in de Wijk met 294 stemmen op de tweede plaats was geëindigd. Winnaar werd het Dorpsfeest Driehuis met 408 stemmen. Deze stichting ontving 5.000 euro, bestemd voor een springkussen. De derde Velsense deelnemer KNRM eindigde op de vijfde plek en ontving 1.000 euro.

Onze stichting wil het bedrag gebruiken voor de programma’s Playing for Success en School’s cool. Beide programma’s zijn gericht op het verbeteren van de motivatie, concentratie, zelfvertrouwen en samenwerking van kwetsbare leerlingen. Dit heeft een positieve invloed op de leerprestaties en voorkomt zo schooluitval. Namens deze leerlingen hartelijk dank voor uw stem!