Single Blog Title

This is a single blog caption

TelSTART

Telstar is een gevoel, Telstar moet je ervaren, een club als Telstar gun je iedereen. Het zijn opmerkingen die wij vaker horen van de supporters. Met de wedstrijd Telstar – Roda JC op tweede paasdag (22/4 14.30 uur) organiseren wij een unieke beleving voor onze supporters.

Telstart

Elke Telstar supporter heeft ooit zijn eerste stap gemaakt op Sportpark Schoonenberg. Of het nu tijdens de periode Simon Kistemaker, Cees Glas of Joop Brand was. Een ieder is verliefd geworden op het mooie witte tenue en de strijd op het veld. Een liefde die vaak generaties mee gaat en wordt overgegeven van ouder op kind.

Graag nodigen wij vijf koppels van ouder en kind uit voor de wedstrijd Telstar – Roda JC op tweede paasdag. Een ouder die zijn kind voor de eerste keer meeneemt naar de Witte Leeuwen. Een ouder die zijn of haar kind het Telstar gevoel wil laten ervaren, een ouder die zijn of haar kind wil laten toetreden tot de nieuwe generatie Witte Leeuwen, een ouder die zijn of haar kind een onvergetelijke dag wil bezorgen. Met wie maak jij een TelSTART?

Wij gaan vijf duo’s een prachtige middag bezorgen. Als speciale gasten van de Witte Leeuwen zullen wij jullie een onvergetelijke middag bezorgen. Na aankomst ontvangen jullie van ons twee shawls om de mannen van Mike Snoei te ondersteunen tijdens de wedstrijd. Jullie krijgen via de rondleiding een exclusieve blik achter de schermen met onder andere de kleedkamer van de Witte Leeuwen. Een meet en greet met trainer Mike Snoei, die jij alles kunt vragen over de wedstrijd, mag natuurlijk ook niet ontbreken. Als de wedstrijd start brengen wij jullie naar het speciaal voor de jeugd ingerichte vak op de Oost-tribune. In de rust zullen wij jullie voorzien van een heerlijk broodje bal en een drankje. En als we winnen? Dan gaan de kinderen mee het veld op met de spelers om dit te vieren!

Wil jij deze unieke ervaring met jouw zoon of dochter meemaken? Wacht dan niet en geef je op via onderstaand formulier! Wij zullen de winnaars in de loop van volgende week benaderen. Opgeven kan tot donderdag 18 april 17.00 uur.