Single Blog Title

This is a single blog caption

Telstar zoekt gastvrije witte leeuwen!

Telstar is per direct op zoek naar gastdames en heren ter uitbreiding van het hospitality team. Als gastdame/heer ben je het uithangbord van betaald voetbalclub Telstar tijdens de thuiswedstrijden. Je ondersteunt bij het ontvangst van de gasten, je zorgt dat de gasten op de juiste plaatsen terecht komen, ondersteunt bij het scannen en helpt bij uitreikingen. Als gastdame/heer sta je stevig in je schoenen, ben je enthousiast,  klantvriendelijk, dienstverlenend, flexibel en service gericht. Daarnaast moet je zelfstandig kunnen werken, ben je stressbestendig en multi-inzetbaar. Wij bieden een marktcomform salaris.

Over Telstar

Telstar is een betaald voetbalclub uit Velsen-Zuid, opgericht in 1963 en uitkomend in de Jupiler League. Momenteel staat Telstar in de top van de competitie en doet mee om de prijzen. Telstar heeft 180 partners en vervult daarmee een belangrijke functie in de regio IJmond als regionaal business platform.

Solliciteren

Voldoe jij aan bovenstaand profiel, ben je beschikbaar op wedstrijdavonden,  16 jaar of ouder en enthousiast na het lezen van de vacature? Dan zoek wij jou!

Solliciteren kan via Edwin@zebra-uitzend.nl. Stuur ons jouw CV, een kleine motivatie en een foto van jezelf voor 1 mei a.s.