Single Blog Title

This is a single blog caption

Telstar ziet af van behouden Noord-tribune

Deze week zal de tijdelijke Noord-tribune in het Rabobank IJmond Stadion worden afgebroken. In tegenstelling tot eerdere berichtgeving is het niet gelukt de Noord-tribune op vaste basis onderdeel te laten zijn van het Rabobank IJmond Stadion.

“Het is helaas niet gelukt overeenstemming te bereiken om de tribune definitief over te nemen. Intern hebben wij alle opties bekeken, van huren tot kopen, en daarbij vonden wij een eventuele koop de meest reële optie voor de club.” Legt commercieel directeur Steef Hammerstein uit. “De Noord-tribune geeft het stadion meer uitstraling en past daarmee in onze ambities om de bezoekers meer te bieden. Ondanks het feit dat wij nu nog geen Noord-tribune hebben gaan de ontwikkelingen gewoon door. Wij hopen komende zomer de nodige aanpassingen te doen aan onze Oost-tribune. Ook de ontwikkelingen rondom een Noord-tribune spelen in onze plannen een belangrijke rol.”

Mocht Telstar later in het seizoen de Keuken Kampioen Divisie play-offs bereiken zal bekeken worden of de Noord-tribune opnieuw opgebouwd zal worden.