Sluit je vandaag nog aan!

Sponsor worden van de Witte Leeuwinnen?

Sponsor, Adverteren of Vriend worden van de Telstar Vrouwen

Draagt u de Telstar Vrouwen ook een warm hart toe en wilt u meehelpen aan de ontwikkeling van vrouwenvoetbal in de regio, dan kunt u sponsor worden van de Telstar Vrouwen.
 

Vriend van de Telstar Vrouwen

Als vriend van de Telstar Vrouwen ontvangen wij graag een eenmalige donatie. Daar krijg je natuurlijk wat voor terug, zoals:
- nieuwsbrief
- activiteiten rondom de wedstrijd
- naam op de website

Reis mee als sponsor van Telstar Vrouwen

Sponsors die met ons meereizen krijgen als ‘early investors’ de unieke gelegenheid om mee vorm te geven aan die noodzakelijke versterking van het vrouwenvoetbal. Uw bedrijf kan profijt trekken van deze maatschappelijke populaire en zich razendsnel ontwikkelende topsport. Telstar Vrouwen wil op innovatieve wijze landelijke bekendheid en aandacht krijgen. Het BUKO stadion waar wij spelen zal vol komen te zitten met enthousiaste fans in een sfeervolle ambiance.  Telstar Vrouwen geeft jonge meiden een voetbaldroom, een kans om de top te bereiken. Wil je deze reis in de Vrouwen Eredivisie met ons meemaken? Word dan sponsor van de Witte Leeuwinnen. Sponsor met vertrouwen Telstar Vrouwen!

Er zijn vele mogelijkheden om te sponsoren. Denk aan sponsoring van kleding, rondom de wedstrijd, exposure via de nieuwsbrief en de social kanalen, adverteren op de website en nog veel meer. Daarbij gaan we echt voor een creatief pakket op maat, wat past bij jouw bedrijf en bij de Telstar Vrouwen.

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR TELSTAR VROUWEN

SportCity

SportCity is de alles-in-één sportbestemming voor in- en ontspanning waar veel kan en niets moet. Hierdoor beleven de leden plezier en werken ze op een fijne manier aan hun gezondheid. Op dit moment zijn er 112 clubs van SportCity door heel Nederland.

Bezoek website

Hoofdsponsor Jong Telstar Vrouwen

Yvonne van Gennip Talentfonds

Het Yvonne van Gennip Talent Fonds zet zich in voor kinderen en jongeren met een gesignaleerd talent. Het doel is om deze talenten, met de nodige financiële ondersteuning, te helpen om zich optimaal te ontwikkelen en het beste uit zichzelf te halen. Naast een bijdrage uit het fonds bieden wij talenten de kans om gebruik te maken van ons crowdfunding platform ‘Talentboek’. Een platform waar aanstormende talenten zelf inkomsten werven om hun ambities waar te maken

Bezoek website

Witte Leeuwinnen Partner

Witte Leeuwinnen Partner

Port of Amsterdam

Port of Amsterdam bouwt aan een haven die bijdraagt aan de internationale concurrentiepositie van de Amsterdamse metropoolregio én van Nederland. Als beheerder en ontwikkelaar van de haven heeft Port of Amsterdam drie kerntaken:

  - Ontwikkeling van de havenregio als aantrekkelijke locatie voor bedrijven en voortdurende verbetering van de dienstverlening aan klanten.

  - Aanleg, onderhoud en vernieuwing van de fysieke infrastructuur en het beheer van het Amsterdamse havengebied.

  - Afwikkeling van vlot, veilig en milieuverantwoord scheepvaartverkeer in het Noordzeekanaalgebied.

Bezoek website

Sponsoren

Ga naar website
Ga naar website
Ga naar website
Ga naar website
Ga naar website
Ga naar website
Ga naar website
Ga naar website
Ga naar website
Ga naar website

JIM advies

Jansen International Management b.v. is het public affairs adviesbureau van Anton Jansen die actief is als bedrijfsconsultant in strategische politieke communicatie, politieke advisering in Nederland, in de lidstaten van Europa en bij de Europese instellingen.

Naar boven