Sluit je vandaag nog aan!

Sponsor worden van de Witte Leeuwinnen?

Sponsor, Adverteren of Vriend worden van de Telstar Vrouwen

Draagt u de Telstar Vrouwen ook een warm hart toe en wilt u meehelpen aan de ontwikkeling van vrouwenvoetbal in de regio, dan kunt u sponsor worden van de Telstar Vrouwen.
 

Vriend van de Telstar Vrouwen

Als vriend van de Telstar Vrouwen ontvangen wij graag een eenmalige donatie. Daar krijg je natuurlijk wat voor terug, zoals:
- nieuwsbrief
- activiteiten rondom de wedstrijd
- naam op de website

Reis mee als sponsor van Telstar Vrouwen

Sponsors die met ons meereizen krijgen als ‘early investors’ de unieke gelegenheid om mee vorm te geven aan die noodzakelijke versterking van het vrouwenvoetbal. Uw bedrijf kan profijt trekken van deze maatschappelijke populaire en zich razendsnel ontwikkelende topsport. Telstar Vrouwen wil op innovatieve wijze landelijke bekendheid en aandacht krijgen. Het BUKO stadion waar wij spelen zal vol komen te zitten met enthousiaste fans in een sfeervolle ambiance.  Telstar Vrouwen geeft jonge meiden een voetbaldroom, een kans om de top te bereiken. Wil je deze reis in de Vrouwen Eredivisie met ons meemaken? Word dan sponsor van de Witte Leeuwinnen. Sponsor met vertrouwen Telstar Vrouwen!

Er zijn vele mogelijkheden om te sponsoren. Denk aan sponsoring van kleding, rondom de wedstrijd, exposure via de nieuwsbrief en de social kanalen, adverteren op de website en nog veel meer. Daarbij gaan we echt voor een creatief pakket op maat, wat past bij jouw bedrijf en bij de Telstar Vrouwen.

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR TELSTAR VROUWEN

SportCity

SportCity is de alles-in-één sportbestemming voor in- en ontspanning waar veel kan en niets moet. Hierdoor beleven de leden plezier en werken ze op een fijne manier aan hun gezondheid. Op dit moment zijn er 26 clubs van SportCity door heel Nederland. In de komende maanden verwacht SportCity een uitbreiding van haar dekking.

Bezoek website

Hoofdsponsor Jong Telstar Vrouwen

Yvonne van Gennip Talentfonds

Het Yvonne van Gennip Talent Fonds zet zich in voor kinderen en jongeren met een gesignaleerd talent. Het doel is om deze talenten, met de nodige financiële ondersteuning, te helpen om zich optimaal te ontwikkelen en het beste uit zichzelf te halen. Naast een bijdrage uit het fonds bieden wij talenten de kans om gebruik te maken van ons crowdfunding platform ‘Talentboek’. Een platform waar aanstormende talenten zelf inkomsten werven om hun ambities waar te maken

Bezoek website

Witte Leeuwinnen Partner

Witte Leeuwinnen Partner

Port of Amsterdam

Port of Amsterdam bouwt aan een haven die bijdraagt aan de internationale concurrentiepositie van de Amsterdamse metropoolregio én van Nederland. Als beheerder en ontwikkelaar van de haven heeft Port of Amsterdam drie kerntaken:

  - Ontwikkeling van de havenregio als aantrekkelijke locatie voor bedrijven en voortdurende verbetering van de dienstverlening aan klanten.

  - Aanleg, onderhoud en vernieuwing van de fysieke infrastructuur en het beheer van het Amsterdamse havengebied.

  - Afwikkeling van vlot, veilig en milieuverantwoord scheepvaartverkeer in het Noordzeekanaalgebied.

Bezoek website

Sponsoren

Prindustry

Brandportals, klantportals of whitelabel webshops… het zijn allemaal producten van ons die op hetzelfde neerkomen: gemak! Je krijgt bij Prindustry alles-in-één softwarepakket voor de verkoop, inkoop en creatie van print. Je beheert je eigen b2c webshop of b2b portal met orders, offertes, facturatie, boekhouding, productinformatie, voorraad, betalingssystemen, online editing én meer vanuit één centraal systeem. De kracht van Prindustry is verbinden: wij verbinden klanten, producten, partners en systemen met elkaar!

Bezoek website

Robey

Robey wordt in 1947 opgericht in Rotterdam. Na de Tweede Wereldoorlog raapt de gebombardeerde stad zich bij elkaar, letterlijk en figuurlijk. Met passie en positivisme bouwt men aan een nieuw bestaan. Zo ook Pieter Bey, die vanuit zijn woonhuis in Blijdorp zijn droom realiseert: een eigen sportmerk. Hij plakt de eerste twee letters van zijn geliefde Rotterdam voor de drie letters van zijn achternaam en creëert zo de merknaam Ro-bey.

Bezoek website

Kenamju

Persoonlijke aandacht is onze kracht. We zijn er niet alleen voor professionele topsporters en fanatieke amateurs. Iedereen is welkom, vanaf de meest onervaren beginners. Goede begeleiding bij het sporten vinden we erg belangrijk. Dat merk je dan ook aan onze ervaren instructeurs. Ze helpen je bij het aanleren van de juiste techniek om je oefeningen uit te voeren en bij het regelmatig aanpassen van je trainingsschema. Of laat je inspireren tijdens een groepsles. We zorgen ervoor dat je continu gemotiveerd blijft. Ook bieden wij fysiotherapie. Kenamju Fysiotherapie is hét specialistisch centrum voor spier- en peesklachten.  Ons team van therapeuten, met een brede verscheidenheid aan specialismen, staat voor je klaar. De sportieve omgeving zorgt voor een ideale verbinding tussen sport en revalidatie.

Bezoek website

Lithografen uit Haarlem B.V.

Gevestigd in Velserbroek, tussen Haarlem en IJmuiden gelegen, printen en drukken wij een breed assortiment aan producten. Ons assortiment omvat uiteraard drukwerk zoals brochures (geniet), flyers en folders. Specialiteiten zijn onder andere gecertificeerde kleurproeven volgens de laatste ICC-profielen. Ook voor uw groot formaat foto afdrukken bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij zijn echte vakfanaten waarbij service bovenaan het lijstje staat. U kunt bij ons terecht voor al uw grafische uitingen en vraagstukken. Mail of bel ons voor een afspraak bij u op locatie en zie, waarom velen u voor zijn gegaan. Sinds 25 november 2010 is onze webshop online waar online kleurproeven, groot formaat posters en foto afdrukken, visitekaartjes en flyers besteld kunnen worden. Neem een kijkje in onze webshop en bestel voordelig uw druk- en printwerk. Uiteraard staan wij u ook graag telefonisch te woord. Ons telefoonnummer is 023 – 5386 444.

Bezoek website

JIM advies

Jansen International Management b.v. is het public affairs adviesbureau van Anton Jansen die actief is als bedrijfsconsultant in strategische politieke communicatie, politieke advisering in Nederland, in de lidstaten van Europa en bij de Europese instellingen.

RDVA.nl

Via RDVA bent u vrijwel altijd voordeliger uit dan bij banken zelf of bij grote hypotheekketens, omdat RDVA een zeer efficiënte werkwijze heeft: geen personeel, geen dure panden, mogelijkheid van online advies dus zeer lage bedrijfskosten. Hierdoor kan RDVA zich tegen een zeer scherp tarief focussen op uw belang. Omdat u zelf uw eigen gegevens invoert en uw stukken aanlevert, betaalt u alleen voor de effectieve bemiddeling en adviesuren. 

Bezoek website

Notarishuis IJmond

Welkom bij uw notaris in de regio IJmond. Wij zijn een veelzijdig notariskantoor dat door de jaren heen altijd met de tijd is meegegaan. Een plek in de IJmond waar, voor u vaak belangrijke zaken, worden geregeld op een manier dat u zich “thuis” voelt. Vandaar dat we gekozen hebben voor de naam: Notarishuis IJmond.

Bezoek website

JobBoost

Bij JobBoost vinden we voetbal te gek! We zijn in de huidige vorm zelfs ontstaan uit een samenwerking tussen twee teamgenoten. Eigenlijk is onze organisatie dus op het veld geboren. Voetbal gaat over teamwork, ambitie, gezelligheid en de drive om te winnen. Dat zijn nou net de dingen we belangrijk vinden als uitzendbureau. Bij onszelf én bij de medewerkers die we bij onze klanten inzetten. Toen we hoorden over de Witte Leeuwinnen en hun droom om de top te bereiken waren we gelijk enthousiast. Fantastisch hoe deze jonge voetbalvrouwen samen knallen en de eredivisie gaan bereiken. Dat vinden we gaaf en daarom steunen we ze!

Bezoek website

Otten Data Services

Otten Data Services is sterk in Data en kan jouw organisatie helpen om de informatie structuren zo op te bouwen, dat deze voorzien in de vraagstukken van nu en die van de toekomst. Denk hierbij aan Data Warehouse, Data Lake, Analyse en of Business Intelligence omgevingen. Dit kan doormiddel van advies, training of projectondersteuning in de rol van bijv. Business Analist, Informatie Analist of Product Owner. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Chris Otten (06-48350159 / info@ottendataservices.nl

Nederlof Fish

Nederlof BV is gevestigd te Stellendam en IJmuiden en houdt zich bezig met inkoop van vis op alle Nederlandse visafslagen en import vanuit Oost-Afrika, Midden Oosten en het Verre Oosten. Nederlof is een van de grootste importeurs in Europa van Victoriabaarsfilets uit Tanzania, Uganda en Kenia per vliegtuig. Verkoop gebeurt naar supermarkten en groothandel in Nederland, Belgie, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Italie, Spanje, Portugal, Griekenland, Malta en Kroatië. 

Bezoek website

Van Santen Transport B.V.

Van Santen Transport BV, sinds 1930 gevestigd in Haarlem, heeft met nevenvestigingen op het TATA terrein in Velsen-Noord en de Wijkermeerweg in Beverwijk een sterke binding met de regio IJMOND. Wij zijn actief op het gebied van Horizontaal transport. Transport over de weg, gespecialiseerd in het vervoeren van Exceptionele ladingen. Daarnaast verzorgen zij ook Vertikaal transport. Met behulp van Hijskranen zorgen wij dat goederen van beneden naar boven en/of andersom worden getransporteerd. Ook zijn wij specialist op het gebied van Intern Transport. Wij verkopen, verhuren, keuren, doen R&O aan Interne transportmiddelen, zoals heftrucks, verreikers, palletwagens etc. Voor meer info over de van Santen Groep: Zie onze online brochure

Bezoek website

RSM

RSM is toonaangevend op het gebied van accountancy, belastingadvies en bij advisering van financiële-economische en strategische vraagstukken. Zowel op nationaal als internationaal niveau zijn wij op een proactieve en directe wijze betrokken bij het succes van onze cliënten. RSM heeft kantoren in Alkmaar, Amsterdam, Eindhoven, Heerlen, Hoofddorp, Maastricht, Rotterdam, Utrecht en Venlo. Een goede onderlinge samenwerking stelt ons in staat om op een hoog niveau dienstverlening te verrichten. Zo bent u altijd verzekerd van up-to-date advisering en kan er geanticipeerd worden op veranderingen in de nationale en internationale wetgeving. Voor grensoverschrijdende dienstverlening in meer dan 123 landen maken wij gebruik van dit RSM-netwerk, bestaande uit 860 kantoren en 51.000 professionals. Wilt u meer informatie over de dienstverlening van RSM? Neem contact met ons op via info@rsmnl.nl.

 

Bezoek website

Dijkman kaas Spaarnwoude

U kunt ons vinden op verschillende markten, o.a. in Haarlem, Hoofddorp en Zaandam. Wij zijn gespecialiseerd in Hollandse kaas die in ons eigen pakhuis, in Spaarnwoude, op de juiste temperatuur en de juiste luchtvochtigheid gerijpt is. Er ligt kaas van 4 weken jong tot 3 jaar oud, met/zonder komijnen, boerenkaas en specialiteitjes zoals bijvoorbeeld mosterd/knoflook kaas. Sinds 1998 hebben wij, Arjan en Diana van Opzeeland, de markten en de andere bijkomende werkzaamheden overgenomen van Jan Dijkman, de oom van Arjan. Wij doen dit met veel liefde en plezier en hebben altijd een advies voor een kaasje voor bij de borrel of bepaald gerecht en even proeven mag altijd! Dus wie weet... tot ziens op de markt!

Naar boven