Sluit je vandaag nog aan!

Sponsor worden van de Witte Leeuwinnen?

Draagt u de Telstar Vrouwen ook een warm hart toe en wilt u meehelpen aan de ontwikkeling van vrouwenvoetbal in de regio, dan kunt u sponsor worden van de Telstar Vrouwen. Graag vertellen wij u meer over de mogelijkheden en wat u kunt verwachten als sponsor van Telstar Vrouwen.

Sponsor worden van Telstar Vrouwen kan in allerlei verschillende gradaties.Voor elk bedrijf, ongeacht de grootte en omzet, zijn er instapmogelijkheden. Telstar heeft dan ook een grote diversiteit aan sponsoren. Van kleine en middelgrote ondernemers uit de eigen regio tot grote nationaal en internationaal opererende organisaties.Vrouwenvoetbal zit in de lift, bedrijven kunnen meeprofiteren van deze groei waar u zelf in de toekomst ook uw vruchten van kan plukken. Daarnaast associëren bedrijven zich graag met het toegankelijke, positieve imago van de sport.

 

Exposure

Als sponsor van Telstar Vrouwen kunt u op een unieke manier exposure genereren. Denk aan de toeschouwers in het stadion, samenvattingen en uitzendingen op TV via ESPN en NOS Sport en de verschillende commerciële uitingen via onze eigen Telstarkanalen. Het bereik en de netwerkomgeving binnen Telstar kunnen bijdragen aan het realiseren van verschillende bedrijfsdoelstellingen, zoals het vergroten van uw naamsbekendheid in de regio, de voordelen van merkvoorkeur, het ontmoeten van nieuwe businesspartners en het genereren van new business.

 

Unieke Businessclub

De Businessclub van Telstar is de meest actieve netwerkclub van de regio. Uniek is dat het een gezamenlijke Businessclub is. Partners van de mannen en vrouwen vormen gezamenlijk een club van 175 leden en groeiende, voornamelijk uit de regio Kennemerland. Via de Businessclub App voor de smartphone bent u in constante verbinding met andere leden van de businessclub, kunt u deelnemen aan activiteiten of new business genereren middels de vraag en aanbod mogelijkheid.

 

Om uw ervaringen als sponsor onvergetelijk te maken, kunt u gebruik maken van de mogelijkheden die onze Businessclub te bieden heeft. Zoals de kans om naast de al gememoreerde zakelijke voordelen onderdeel te worden van een omgeving waarin ondernemers uit de regio elkaar kunnen vinden en zich met elkaar kunnen verbinden. De gezelligheid, de mogelijkheid om te netwerken, de strijdlust op het veld en de jaarlijks uniek samengestelde evenementkalender voor onze Businessclubleden zorgen tezamen voor een onvergetelijke ervaring voor onze zeer gewaardeerde sponsoren.

 

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR TELSTAR VROUWEN

SportCity

SportCity is de alles-in-één sportbestemming voor in- en ontspanning waar veel kan en niets moet. Hierdoor beleven de leden plezier en werken ze op een fijne manier aan hun gezondheid. Op dit moment zijn er 112 clubs van SportCity door heel Nederland.

Bezoek website

Hoofdsponsor Jong Telstar Vrouwen

Yvonne van Gennip Talentfonds

Het Yvonne van Gennip Talent Fonds zet zich in voor kinderen en jongeren met een gesignaleerd talent. Het doel is om deze talenten, met de nodige financiële ondersteuning, te helpen om zich optimaal te ontwikkelen en het beste uit zichzelf te halen. Naast een bijdrage uit het fonds bieden wij talenten de kans om gebruik te maken van ons crowdfunding platform ‘Talentboek’. Een platform waar aanstormende talenten zelf inkomsten werven om hun ambities waar te maken

Bezoek website

STRATEGISCH PARTNERS

Maatschappelijk partner

TATA

TATA Steel is onderdeel van TATA Steel Group en is de op één na grootste staalproducent in Europa. TATA Steel zet zich – door middel van zijn Maatschappelijk Partnership Programma – in voor de lokale gemeenschap door initiatieven te steunen die het economische- en sociale welzijn bevorderen van de directe omgeving. 

Bezoek website

Strategisch partner

Saitama Kogyo

Saitama Kogyo is in Japan onder andere actief in de onroerend goed branche. Met het partnership met Telstar Vrouwen willen zij het vrouwenvoetbal in Japan meer onder de aandacht brengen. Ook willen zij de Japanse gemeenschap in Nederland betrekken bij de sport.

Call to action

Witte Leeuwinnen Partner

Witte Leeuwinnen Partner

Port of Amsterdam

Port of Amsterdam bouwt aan een haven die bijdraagt aan de internationale concurrentiepositie van de Amsterdamse metropoolregio én van Nederland. Als beheerder en ontwikkelaar van de haven heeft Port of Amsterdam drie kerntaken: ontwikkeling van de havenregio, aanleg, onderhoud en vernieuwing van de fysieke infrastructuur en het beheer van het Amsterdamse havengebied. En afwikkeling van vlot, veilig en milieuverantwoord scheepvaartverkeer in het Noordzeekanaalgebied.

Bezoek website

Witte Leeuwinnen Partner

Nederlof

Bij Nederlof slaan we een brug tussen eeuwenoude visserstradities en vooruitstrevende vismethoden. Tussen klassiek vakmanschap van visverwerkers en de modernste koel- en conserveringstechnieken. Een brug tussen oer-Hollandse vis uit de Noordzee en tropische producten uit de Stille Oceaan. En tussen optimale service en de allerhoogste kwaliteit. Welkom bij Nederlof Fish.

Bezoek website

Sponsoren

Ga naar website
Ga naar website
Ga naar website
Ga naar website
Ga naar website
Ga naar website
Ga naar website
Ga naar website
Ga naar website
Ga naar website
Ga naar website
Ga naar website
Ga naar website
Ga naar website
Ga naar website
Ga naar website
Ga naar website
Ga naar website
Ga naar website
Ga naar website
Ga naar website
Ga naar website
Ga naar website
Ga naar website
Ga naar website
Ga naar website
Ga naar website
Naar boven