Shirt Telstar Robey 2021 - 2021 Thuis

Betrokken en Onverschrokken

Telstar en Robey presenteren Home & Away shirts 22/23

Nu verkrijgbaar in de fanshop: de officiële Telstar Home & Away shirts voor seizoen 22/23

 

De Witte Leeuwen dragen aankomend seizoen tijdens de thuiswedstrijden in het BUKO Stadion een shirt voorzien van enkele subtiele details die verwijzen naar het DNA van de club. Natuurlijk zijn de vertrouwde blauwe en rode kleur verwerkt in het thuisshirt. 

 

Ook op de uitshirts zit een hint naar de thuisbasis verwerkt. Het nieuwe uittenue symboliseert de onlosmakelijke verbondenheid van Telstar en Tata Steel met de regio en het vertrouwen in de groene toekomst.

 

Deze shirts kunnen niet ontbreken in de kast van een echte Telstar-fan!

Telstar thuisshirt 2022/2023

Nieuwe look

TELSTAR THUISSHIRT 22/23

De Witte Leeuwen gaan ook seizoen 22/23 weer spelen in een prachtig wit shirt. Tijdens de wedstrijden in het BUKO Stadion schittert het Telstar logo op de borst. De kraag en op de mouwen zijn voorzien van de blauwe en rode kleuren van het logo. 

 

Aan de achterzijde vind je een met goud geborduurde leeuwenkop en als finishing touch staat de handtekening van "Mister Telstar" Frank Korpershoek in de kraag.

Bestel nu
Telstar uitshirt 2022/2023

Ode aan staal

TELSTAR UITSHIRT 22/23

Komend seizoen spelen de Witte Leeuwen tijdens de uitwedstrijden in een donkergrijs shirt met traanplaatstructuur. Het Telstar-logo heeft een stalen look-and-feel en op de rug prijkt een ode aan staal.

 

Het nieuwe uittenue symboliseert de onlosmakelijke verbondenheid van Telstar en Tata Steel met de regio en het vertrouwen in de groene toekomst.

 

Bekijk hier de presentatievideo van het uitshirt.

 

Bestel nu

Bestel hier jouw Telstar shirt

Wil jij net als Özgur Aktas, Anwar Bensabouh, Cas Dijkstra en Chelly Drost schitteren in de nieuwe tenues? De officiële Telstar thuis- en uitshirts zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.telstarfanshop.nl.

 

 

Naar boven