Shirt Telstar Robey 2021 - 2021 Thuis

Betrokken en Onverschrokken

Robey en Telstar presenteren Home & Away Kit 2021-2022

Robey en Telstar onthullen vandaag het Telstar Home & Away Kit 2021-2022. Het tenue dat Witte Leeuwen komend seizoen tijdens de wedstrijden in het BUKO Stadion dragen is voorzien van enkele subtiele details die het tenue het echte club DNA geeft.

 

Bekijk hieronder het thuis- en uitshirt!

 

Telstar thuisshirt 2021/2022

Nieuwe look

TELSTAR THUISSHIRT 2021-2022

Het thuisshirt is voorzien een rib v-kraag in de kleuren van het clublogo. Daarnaast is op de voor- en zijkant van het shirt subtiel een leeuwenkop verwerkt. De strijdkreet “Betrokken en Onverschrokken” is geborduurd op de achterkant.

Bestel nu
Telstar uitshirt 2021/2022

Elegante kleur

TELSTAR UITSHIRT 2021-2022

Het Telstar Away Kit is uitgevoerd in de kleurencombinatie Burgundy en Spicy Orange. Het uitshirt is voorzien van een speciaal ontwikkelde ronde kraag met zacht rib-materiaal die goed aansluit om de nek. De voor- en achterkant van het shirt bevat daarnaast een grafisch patroon wat het shirt een krachtige uitstraling geeft als de Witte Leeuwen zullen strijden om de punten in vijandige stadions.

Bestel nu

Bestel hier jouw Telstar shirt

Wil jij net als Anna van der Vlist, Sven van Doorm en Glynor Plet schitteren in de nieuwe tenues? Het volledige thuis- en uittenue is reeds verkrijgbaar via www.telstarfanshop.nl

 

 

Naar boven