Single Blog Title

This is a single blog caption

Telstar verspeelt winst

Telstar leek gister eindelijk weer wat zelfvertrouwen op te doen. In Oss kwamen de Witte Leeuwen met nog een kwartier op de klok op een 1-3 voorsprong. Toch werd de winst alsnog weggegeven en moest Telstar na een 3-3 gelijkspel genoegen nemen met een punt.

In de eerste helft begon FC Oss sterk aan de wedstrijd. De aanvallers van de formatie uit Oss bleken een constante plaag voor Blake Horton die zijn debuut maakte in de basiself. Felitciano Zschusschen maakte na nog geen 12 minuten de openingstreffer. Hij kreeg de bal aangereikt van voormalig Telstarspeler Schet en liet Horton kansloos. Telstar herstelde zich vrij snel en nam het initiatief. Tegenvaller was het uitvallen van Bejamin van de Broek. Hij kwam hard in botsing met de doelman van FC Oss en moest per brancard het veld verlaten. In de 27e minuut kwam Telstar op gelijke hoogte. Ajnane sneed de vrije trap perfect aan en Maletic knikte de bal achter de doelman. 1-1 werd ook de ruststand na een weinig enerverende helft.

In de tweede helft ging FC Oss opnieuw furieus van start en kreeg het een aantal kansen. Horton liet zien over genoeg kwaliteiten te beschikken. Het was echter Telstar dat de leiding nam. Nadat Felitciano Zschusschen de kans op 2-1 liet liggen waren het Serrarens en Tissoudali die de counter messcherp uitvoerden. Tissoudali werkte de bal achter de doelman en zette Telstar op voorsprong. Niet veel later waren de rollen omgekeerd. Dit keer was Tissoudali de aangever en zorgde Serrarens voor de 1-3 voor Telstar.

Nog amper bijgekomen van de schrik knokte FC Oss zich terug in de wedstrijd. Een combinatie door het midden en half ingrijpen door de defensie zorgden er voor dat van den Herik de bal achter Horton kon werken. Hierna brak een waar spervuur uit op het Telstar doel. De lat, Horton en slecht afwerken hielden Telstar in de wedstrijd. Tot de blessuretijd wanneer Kamaci alle ruimte kreeg om in te koppen en de 3-3 op het bord zette. Een gevoelige tik na een 1-3 voorsprong.