Single Blog Title

This is a single blog caption

Telstar trekt vier nieuwe spelers aan

Telstar begroet maandag op de eerste training van de Witte Leeuwen vier nieuwe gezichten. Allen zullen komend seizoen aansluiten bij de selectie van Andries Jonker die vandaag werd gepresenteerd.

Abdel Mounaim El Ouazzane is een 23-jarige doelman die overkomt van SC Cambuur. El Ouazzane genoot zijn opleiding bij de jeugd van AZ Alkmaar. Na een uitstapje bij FC Groningen belandde de doelman bij SC Cambuur. Het afgelopen seizoen was El Ouazzane voornamelijk actief in Jong SC Cambuur.

Zep Swijghuisen Reigersberg is een 19-jarige spits die overkomt van FC Utrecht. In 2017 maakte hij de overstap van het Amsterdamse AFC naar de onder 19 ploeg van de Domstedelingen. Daar kwam de aanvaller in de onder 19 terecht van de Eredivisionist. In de onder 19 maakte hij in de eerste divisie veel indruk met 12 goals in 17 wedstrijden.

De derde aanwinst is Sam Aarts.  De 20-jarige middenvelder maakte in 2010 de overstap naar de jeugd van AZ Alkmaar. Hij doorliep daar verschillende elftallen en kwam ook uit in het oranje van de verschillende nationale vertegenwoordigende elftallen. Door een blessure kwam Aarts nog niet verder dan de onder 19 van AZ. Aan Sam om trainer Andries Jonker te laten zien dat hij het ook een niveau hoger aankan.

Roscello Vlijter zal zich ook komende maandag melden in het Rabobank IJmond Stadion. De 19-jarige buitenspeler komt over van Feyenoord waar zijn contract afliep. In 2016 maakte hij de overstap van het Surinaamse SV Robinhood naar Rotterdam. Bij Feyenoord was hij actief in de onder 19 van Dirk Kuyt, waar hij net naast de titel greep. Het komende seizoen is hij te bewonderen in het mooie tenue van de Witte Leeuwen.

Maandag start Telstar met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De spelers zullen om 11.00 uur voor het eerste het speelveld van het Rabobank IJmond betreden. Op zaterdag 6 juli start Telstar de oefencampagne met een oefenwedstrijd tegen VV IJmuiden. Tevens vieren wij die dag onze open dag. Vanaf 14 uur is iedereen welkom in het Rabobank IJmond Stadion en om 17.00 uur wordt er afgetrapt.