Single Blog Title

This is a single blog caption

Telstar Thuis in de Wijk is er voor jong én oud

De stichting Telstar Thuis in de Wijk organiseert uiteenlopende activiteiten voor jongeren, maar is er zeker ook voor de ouderen. Bijvoorbeeld met Walking Football voor 55-plussers en met acties zoals tijdens de thuiswedstrijd van Telstar tegen RKC op zaterdag 24 maart. Toen waren achttien bewoners van het W.F. Visserhuis eregast in het Rabobank IJmond stadion.

De krasse senioren en hen begeleiders kregen een mooi plekje op de hoofdtribune, waar ze welkom werden geheten door de stadionspeaker. Onder hen was Olaf Hendriksen, die in de eerste drie seizoenen van de club (van 1963 tot 1966) deel uitmaakte van de selectie van Telstar. Die ploeg, met illustere namen als Heinz Stuy, Fred Dikstaal en Fred André, voetbalde destijds in de eredivisie.

Hoewel de wedstrijd van de Witte Leeuwen helaas eindigde in een wat teleurstellende 0-0, waren de bewoners van het woonzorgcentrum in IJmuiden toch blij met hun voetbalavondje uit dat mogelijk was gemaakt door de club Telstar en haar maatschappelijke stichting.