Single Blog Title

This is a single blog caption

Telstar Soccer Camp in de herfstvakantie voor kinderen

Ook in de herfstvakantie organiseert Telstar een Soccer Camp voor jongens en meisjes in de leeftijdscategorie 6 tot en met 15 jaar. Zo is het voor alle kinderen mogelijk om in de herfstvakantie 3 dagen voetbalplezier te beleven in het stadion bij Telstar!
Het Telstar Soccer Camp vindt plaats op maandag 23, dinsdag 24 en woensdag 25 oktober, dagelijks van 9:00 uur – 15:00 uur in het Rabobank IJmond Stadion. Naast verschillende trainingsonderdelen zoals vernieuwde en afwisselde techniek,- spel,- en partijvormen is er ook dagelijks een animatie-activiteit wat zorgt voor voldoende rust en afwisseling in het leuke voetbalprogramma.

Deelnemers aan het Telstar Soccer Camp worden drie dagen begeleid door een gediplomeerde trainer, hiernaast ontvang je:
– je eigen Telstar Soccer Camps tenue
– een vernieuwd Telstar Soccer Camps certificaat
– iedere dag een lunch, gezonde snack en drinken
– kans op leuke Telstar voetbalprijzen
– 2 wedstrijdkaarten voor een thuiswedstrijd van Telstar

Hiernaast komen er twee eerste-elftalspelers langs om het Telstar Soccer Camp te bezoeken. De spelers voetballen met de deelnemers mee, geven voetbaltips, delen handtekeningen uit en natuurlijk kun je ook vragen aan ze stellen tijdens de persconferentie.

Meer informatie of inschrijven?
Om uw zoon/dochter in te schrijven voor het Telstar Soccer Camp in de herfstvakantie gaat u naar www.sctelstar.nl/soccercamps. Het inschrijfgeld voor het 3-daagse Soccer Camp bedraagt € 135,- Op de website vindt u tevens meer informatie over het programma.