Single Blog Title

This is a single blog caption

Telstar op zoek naar verlenging goede reeks

Telstar kan vanavond hele goede zaken doen in de Jupiler League. De uitwedstrijd tegen Achilles’29 kan voor Telstar de vierde winstpartij op rij worden waarmee de plaats in het linkerrijtje een week verlengd gaat worden. Een mooi vooruitzicht voor de Witte Leeuwen, echter zal er dus wel eerst gepresteerd moeten worden.

Bij Telstar komt een aantal spelers weer terug van blessures. Mohammed Ajnane en Fabian Serrarens speelden beide in de midweekse oefenwedstrijd mee. Zij zijn echter nog niet fit genoeg om vanavond deel uit te maken van de selectie van Michel Vonk. Toine van Huizen daarentegen lijkt weer volledig fit. Tegen De Graafschap maakte hij zijn eerste minuten van het seizoen. De bikkelharde verdediger lijkt klaar voor de strijd.

Jordy Tutuarima, die tegen De Graafschap inviel en de assist gaf waaruit de 2-1 viel, krijgt achterin de voorkeur boven Thomas van den Houten. Tutuarima zal daarmee samen met Stefano Lilipaly de vleugels van de verdediging vormen.

Achilles’29 is bezig aan een slecht seizoen. Er werden slechts 3 punten behaald uit de eerste 6 wedstrijden. Afgelopen maandag werd er zelfs met 7-1 verloren van Jong Ajax.

De wedstrijd is vanavond voor Telstar supporters via vrij vervoer te bezoeken. De verkoop gaat via de kassa van het uitvak.