Partners en sponsoren

Wellicht heeft u interesse om vaker betrokken te zijn bij de programma‚Äôs en evenementen die de maatschappelijke stichting Telstar Thuis in de Wijk (TTidW) organiseert. Dan is de Club van Honderd misschien wat voor u. Met uw lidmaatschap van de Club van Honderd kunt invulling geven aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). De belastingdienst erkent de stichting als goed doel en heeft ons de ANBI-status gegeven. Daarmee is uw gift aftrekbaar van het brutoresultaat. Bedrijven en instellingen steunen ons financieel en/of met materialen en diensten. Naast naamsvermelding krijgt u daar uitnodigingen voor wedstrijden en (netwerk)bijeenkomsten voor terug. Grotere sponsors zijn Tata Steel en Rabobank IJmond en Van Mossel Peugeot Heemstede. Naast naamsvermelding, krijgt u daarvoor uitnodigingen voor wedstrijden en (netwerk)bijeenkomsten terug.


Bij de diverse programma's is er samenwerking met en ondersteuning van SportSupport, OOK Pedagogische Expertise Groep, Study & Tekst Consultancy, Stichting Welzijn Velsen, het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en beroepsonderwijs in de regio.


Daarnaast ontvangen wij subsidies en donaties van onder andere provincie Noord-Holland, gemeente Velsen, gemeente Beverwijk en gemeente Heemskerk

Naar boven