Single Blog Title

This is a single blog caption

Telstar legt spelers langer vast

Telstar heeft de afgelopen weken met een aantal spelers overeenstemming bereikt over het verlengen van de aflopende contracten. Daarbij krijgt de selectie van de Witte Leeuwen steeds meer vorm in aanloop naar het nieuwe seizoen.

Abdel El Ouazzane tekent een contract wat hem voor één seizoen met een optie voor nog een tweede seizoen. De doelman kwam aan het begin van het seizoen 2019/2020 naar de Witte Leeuwen en maakte in de thuiswedstrijd tegen Jong AZ zijn officiële debuut in het betaalde voetbal. Ook Cas Dijkstra zag zichzelf beloond worden met een contract. De jonge middenvelder tekent een contract voor twee seizoenen met een optie voor een derde seizoen. De 18-jarige Dijkstra kwam begin van het seizoen over van de amateurs van Hollandia. Hij maakte dit seizoen in de uitwedstrijd tegen FC Volendam zijn debuut voor de Witte Leeuwen. Sven van Doorm zal ook het komende seizoen het wit van Telstar dragen. De middenvelder speelde reeds twee seizoenen voor Telstar en hij tekent een contract voor twee seizoenen bij de Witte Leeuwen.

Telstar trainer Andries Jonker ziet zijn ploeg steeds meer vorm krijgen. “Het zijn natuurlijk gekke tijden, maar ik ben blij dat wij deze jongens hebben kunnen binden. Alle drie hebben zij zich het afgelopen seizoen zo weten te ontwikkelen dat zij een meerwaarde zijn voor Telstar. Ik zie er naar uit om met deze jongens te blijven werken”.

Melle Springer heeft Telstar laten weten de club te willen verlaten. Telstar heeft daarom de optie in zijn contract ook niet gelicht.