Single Blog Title

This is a single blog caption

Telstar legt Benamar vast

Het is een goede week voor de Witte Leeuwen. Na de komst van Sven van Doorm kunnen wij u vandaag de komst van Benaissa Benamar meedelen. De 22-jarige centrale verdediger trainde sinds een aantal weken mee bij Telstar en speelde mee in een aantal oefenwedstrijden. De Marokkaanse jeugdinternational tekent een tweejarig contract bij Telstar.

“Benaissa heeft tijdens zijn aanwezigheid een hele goede indruk op ons achtergelaten” legt trainer Andries Jonker uit. “Zijn fysiek en inzicht maken hem een prima aanvulling op een plek waar wij ons nog wilden versterken. Ik ben blij dat Benaissa er voor gekozen heeft zijn carrière bij ons voort te zetten.”

Benamar begon zijn professionele loopbaan bij FC Twente. In Jong FC Twente kwam hij tot 24 optredens in de eerste divisie. Na een tweede seizoen FC Twente, waarin hij met Jong FC Twente zijn duels speelde in de derde divisie verkaste Benamar naar het Marokkaanse Ittihad Tanger. Daar speelde hij 6 wedstrijden in de hoogste afdeling van het land en kwam zelfs in actie tijdens de CAF-Champions League.

Benaissa, welkom bij de Witte Leeuwen!